Brad Pitt og Maddox Jolie-Pitt:

- Gjenforent etter de bitre årene

Brad Pitt og sønnen skal ha lagt uenighetene bak seg da de feiret Shilohs 14-årsdag sammen.

MED MOR OG FAR: Maddox Jolie-Pitt har alltid hatt et godt forhold til moren Angelina Jolie, men relasjonen til faren Brad Pitt skal ha vært betent i flere år - noe som har ført til uttalige oppslag i pressen. Her er de sammen i 2013. Foto: NTB Scanpix
MED MOR OG FAR: Maddox Jolie-Pitt har alltid hatt et godt forhold til moren Angelina Jolie, men relasjonen til faren Brad Pitt skal ha vært betent i flere år - noe som har ført til uttalige oppslag i pressen. Her er de sammen i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

De siste årene har det betente far og sønn-forholdet mellom skuespiller Brad Pitt (56) og eldstemann Maddox Chivan Jolie-Pitt (18) blitt brettet ut i tabloidpressen. Det angivelig kjølige forholdet skal ha oppstått i kjølvannet av farens overraskende skilsmisse fra Angelina Jolie (44) i 2016.

Det har lekket flere historier til pressen om den trolig bitre relasjonen mellom far og sønn, blant annet en hendelse på et fly tilbake i 2016. Etter dette skal Pitt og 18-åringen nesten ikke sett hverandre eller hatt kontakt, skrev US Magazine i fjor. Under flyturen skal Pitt ha vært full og skreket til flere av barna.

Nå skal imidlertid far og sønn ha blitt gjenforent i Los Angeles, skriver The Sun. Det skal ha skjedd da Pitt arrangerte et bursdagsselskap for datteren Shiloh i anledning hennes 14-årsdag. Skuespillerkjekkasen skal ha lagt stridighetene med eldstemannen til side da familien feiret fødselsdagen hjemme hos ham, hevder en kilde overfor avisen.

- Brad ønsket virkelig å gjøre Shilohs dag spesiell, og han har planlagt det i lang tid. Han kan ikke tro hvor stor hun er blitt, sier kilden til The Sun.

UREDELIG SPILL: Under sin takketale var Brad Pitt tydelig på hva han mener om den politiske situasjonen i USA. Video: AP/ABC Vis mer

- Feiret bursdag

I tillegg til Maddox, skal søsknene Zahara (15), Pax (16), samt tvillingene Knox og Vivienne (11) også ha vært til stede for å markere Shilohs 14-årsdag. Bursdagsselskapet fant sted på fødselsdagen hennes onsdag 27. mai, ifølge den britiske avisen.

- Shilohs bursdag førte dem alle sammen igjen, og hun fikk haugevis av presanger som hun åpnet på den store dagen, sier kilden, og legger til:

- Brad har en dyr pizzaovn hjemme, og han serverte Shilohs favorittrett på festen, og de feiret også med kake.

Avisen skriver også at Pitt skal ha fått hjelp av en av sine venner til å lage en video til 14-åringen, bestående av hilsener og gratulasjoner fra venner og familie over hele verden. Shiloh skal også ha fått et polaroidkamera og gitartimer, ifølge The Sun.

FAR OG SØNN: Maddox og faren skal ha et vanskelig forhold. Her er de sammen i 2008. Foto: NTB Scanpix
FAR OG SØNN: Maddox og faren skal ha et vanskelig forhold. Her er de sammen i 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brad Pitt og Angelina Jolies seks barn har den siste tiden for det meste bodd hos moren, hvor de har hatt hjemmeundervisning grunnet coronaviruset. Jolie lettet nylig på sløret om livet i isolasjon i et intervju med Time Magazine.

- Vi er alle stengt inne, men vi har det bra, sa hun, og la til:

- Jeg vet at foreldre over hele landet har utfordringer med hjemmeskole, og det er muligens vanskeligere for foreldrene enn for barna.

Hjem fra Sør-Korea

Maddox kom tidligere i år hjem fra Seoul i Sør-Korea, der han siden i fjor høst har studert kjemi ved det velrenommerte universitetet Yonsei. Oppholdet ble imidlertid avlyst som følge av coronaviruset, og i slutten av mars fløy han tilbake til USA, der han ble gjenforent med mamma Angelina.

Kort tid etter at Maddox hadde startet skolegangen i Seoul i fjor, ble den berømte kjendissønnen oppsøkt av en reporter på skolen. Blant annet In Touch Weekly omtalte det aktuelle intervjuet, og publiserte en video. 18-åringens noe trøblete forhold til faren ble raskt et tema.

Journalisten ville vite om faren hadde planer om å besøke ham på campus - noe Maddox svarte tvilende på.

- Eh, det vet jeg ikke … Jeg vet ikke hva som skjer, sa 18-åringen.

Superparet Brad Pitt og Angelina Jolie kunngjorde at de skulle skilles i 2016, noe som ble starten på en lang strid om hvem som skulle få omsorgsretten for deres seks barn - før de kom til enighet i 2018.

KONGELIG STIKK: Prestisjetunge British Academy Film Awards (BAFTA) gikk av stabelen natt til mandag. Brad Pitt kom i en takketale med et humoristisk stikk til den britiske kongefamilien. Slik reagerte Prins William. Video: NTB Scanpix og Dagbladet TV Vis mer

Særlig Maddox og Brad skal ha hatt en anstrengt relasjon etter skilsmissen - og har etter sigende hatt begrenset kontakt med hverandre.

Ifølge nettstedet skal Pitt også ha fått vite om sønnens studier i Sør-Korea gjennom mediene. Da Pitt var ute på reise i desember i fjor, la han ikke turen innom sønnens nye bosted, Seoul, skrev US Weekly.

- Brad forsøkte ikke å treffe Maddox. De har ingen kontakt, fortalte en kilde til magasinet den gang.

LES OGSÅ: Amy (42) døde like før bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer