Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer:

Gjenforent etter bruddryktene?

Sophie Elise og Isak skal ha blitt filmet sammen på handletur i Sverige.

OBSERVERT SAMMEN: Denne videoen setter fyr på spekulasjonene. Video: Privat / Rød Løper Vis mer
Publisert

Sophie Elise Isachsen (27) og Isak Dreyer (27) har den siste tiden nærmest satt fyr på nettet. Helt siden de fant tonen på «Farmen kjendis»-gården har de skapt overskrifter, rykteflom og diskusjoner.

Da nok en dramatisk og innholdsrik «Farmen kjendis»-sesong var over, kunne det se ut til at Sophie Elise og Isak hadde blitt et par. Da finalefesten gikk av stabelen i februar satt de tett i tett.

TETT I TETT: Sophie Elise og Isak Dreyer holdt seg nærme hverandre da de var på finalefesten til realityprogrammet. Foto: Espen Solli/TV 2
TETT I TETT: Sophie Elise og Isak Dreyer holdt seg nærme hverandre da de var på finalefesten til realityprogrammet. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

Romansen

Duoen har aldri bekreftet om de er kjærester eller ikke, men de har gått langt i å fortelle verden at det er noe på gang. Sophie Elise har overfor Se og Hør fortalt at de var på jakt sammen i Sverige dagen før Valentinsdagen, noe Isak har lagt ut bildebevis av på Instagram.

På spørsmål om de datet, har Sophie Elise også bekreftet dette ved å gi et nikk. Isak har på sin side unngått å svare på de mest private spørsmålene knyttet til relasjonen.

FORELSKA: Årets «Farmen kjendis»-vinner får spørsmål om ryktene mellom han og Sophie Elise. Reporter: Thea Hope Vis mer

- Sophie og jeg har det veldig fint, men vi setter pris på at vi kan holde mye av det privat, ettersom starten var såpass offentlig som den var, uttalte han til Se og Hør tidligere i februar.

Brudd?

For bare noen uker siden fikk mange av de som har fulgt romansen seg et realt sjokk. Det dukket opp kryptiske innlegg i sosiale medier, som hintet om brudd mellom de to turtelduene.

Sophie Elise la ut flere nokså åpenbare hint om at noe hadde skjedd, uten at hun uttalte seg om akkurat hva det dreide seg om.

«Skal tillate meg selv et par dager med tristhet og så setter vi faen meg strek for dette tullet. Brynene mine er fine, om ikke annet», skrev influenseren sammen med en selfie av seg selv.

KRYPTISK: Sophie Elise og Isak Dreyer flørtet åpenlyst på «Farmen kjendis» og rødmet da de ble spurt om forholdet deres på finalefesten i slutten av februar. Nå kan det virke som at romansen er over. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

I et annet innlegg skrev hun også at hun nå hadde skjønt hva hun fortjener, og at hun så frem til å «komme tilbake» til seg selv.

Derfra tok det ikke lang tid før Isak la ut egne innlegg, hvor han blant annet ba om unnskyldning.

Gjenforent?

Bruddryktene skjøt fart, men verken Sophie Elise eller Isak ville uttale seg utover det som ble skrevet og delt i sosiale medier. Nå ser det ut til at duoen igjen tilbringer tid sammen.

Lørdag 5. mars skal duoen ha blitt observert sammen på handletur i Sverige. Det har dukket opp en videosnutt som tilsynelatende er av de to sammen - man kan blant annet kjenne igjen flere av klesplaggene de har på seg.

Personen som filmet videoen, mener med sikkerhet at det er Sophie Elise og Isak som er gjenforent på svenskegrensen.

  • Se videoen øverst i saken!

I tillegg har Sophie Elise delt et bilde på Instagram som forteller at hun var i Sverige på tidspunktet. Innlegget ble imidlertid borte fra bildedelingstjenesten.

Rød Løper har vært i kontakt med både Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer. Sophie Elise har svart, men mener at det ikke er noe å kommentere.

LES OGSÅ: - Det gjorde meg sterkere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer