Ben Stiller og Christine Taylor:

Gjenforent etter bruddet

- Det har vært helt fantastisk for oss alle.

SAMMEN IGJEN: Skuespillerparet Christine Taylor og Ben Stiller har blitt sammen igjen. Foto: Matt Baron /BEI / REX / NTB
SAMMEN IGJEN: Skuespillerparet Christine Taylor og Ben Stiller har blitt sammen igjen. Foto: Matt Baron /BEI / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai 2017 ble det kjent at skuespillerparet Ben Stiller (56) og kona Christine Taylor (50) skulle skilles etter 17 års ekteskap.

- Med stor respekt og kjærlighet for hverandre og de 18 årene vi tilbrakte sammen som et par, har vi bestemt oss for å separere oss. Vi vil prioritere å oppdra barna våre som dedikerte foreldre og nære venner, lød det fra paret den gang i en uttalelse, ifølge Reuters.

Nå, fem år senere, kan de avsløre at de har funnet tilbake til hverandre. Det er i et intervju med det amerikanske herremagasinet Esquire, at Stiller deler den hyggelige nyheten.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

- Det utviklet seg

I løpet av de første dagene av pandemien bestemte Stiller og kona seg for at han skulle flytte tilbake til henne og barna deres Ella Olivia (19) og Quinlin Dempsey (16). Det grunnet seg i at det rett og slett var den eneste måten han kunne få se dem under nedstengningen.

På grunn av flyttingen ble han automatisk enda nærmere familien sin. Etter hvert begynte også det romantiske forholdet til han og kona å blusse opp igjen, skriver blant andre People.

- Så, i løpet av tiden, utviklet det seg. Vi ble separert og ble sammen igjen, og det er vi glade for, forteller Stiller åpenhjertig i intervjuet, mens han fortsetter:

- Det har vært helt fantastisk for oss alle. Uventet, og en av de tingene som kom ut av pandemien.

BEHOLDTE VENNSKAPET: Ben Stiller og Christine Taylor bevarte en god tone etter bruddet. Her er de sammen på MET-gallaen i New York i mai 2016. Foto: Evan Agostini / Invision / AP / NTB
BEHOLDTE VENNSKAPET: Ben Stiller og Christine Taylor bevarte en god tone etter bruddet. Her er de sammen på MET-gallaen i New York i mai 2016. Foto: Evan Agostini / Invision / AP / NTB Vis mer

Videre i intervjuet forklarer 56-åringen at paret har respekt for hverandres likheter og ulikheter. Han legger også stor vekt på at det er viktig å akseptere den delen ved hverandre.

- Når du aksepterer det, sparer du mye energi. «Dette er noe som fungerer for meg; dette er noe som ikke fungerer for meg», hvis du har det tillitsnivået til partneren din, vet du at når jeg sier «jeg liker ikke å gjøre den tingen» ikke betyr at «jeg ikke liker deg», fortsetter han.

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flytter fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

Skiltes som venner

Hollywoodparet møttes for første gang under innspillingen av en pilot til TV-serien «Heat Vision and Jack» i 1999, hvor romantikken begynte å blomstre. Året etter giftet de seg.

De har også opptrådt i publikumsfavoritter som «Dodgeball: A True Underdog Story», «Zoolander» og «Tropic Thunder» sammen.

Under premieren på «Zoolander 2» i februar 2016, snakket paret med Entertainment Tonight, som først meldte om bruddet. Der avslørte de at de likte å jobbe sammen, og fortalte hva som var hovedårsaken til deres lykkelige ekteskap.

- Å ha humoristisk sans er hemmeligheten til ekteskapet vårt. Humoristisk sans er det beste, sa Taylor den gang.

LES OGSÅ: Gjenforent med eksen etter fengselsopphold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer