Kristin Cavallari og Jay Cutler:

Gjenforent etter bruddet

Hyller eksen i sosiale medier.

SKILTE LAG: Tidligere år kom nyheten om at stjerneparet Kristin Cavallari og Jay Cutler hadde skilt lag, etter ti år sammen. Ting tyder nå på at eksparet har en svært god tone - tross det ferske bruddet. Foto: NTB Scanpix
SKILTE LAG: Tidligere år kom nyheten om at stjerneparet Kristin Cavallari og Jay Cutler hadde skilt lag, etter ti år sammen. Ting tyder nå på at eksparet har en svært god tone - tross det ferske bruddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av april kunngjorde «The Hills»-stjernen Kristin Cavallari (33) og ektemannen Jay Cutler (37) at de skulle skilles etter å ha vært et par i ti år. De begynte å date i 2010, og forlovet seg allerede året etter. I 2013 ble de mann og kone - men lykken ble altså ikke så langvarig.

Sammen har duoen de tre barna Camden (7), Jaxon (6) og Saylor (4).

I mai ble det kjent at Cutler og Cavallari hadde kommet til en midlertidig løsning for omsorgen for de tre barna, etter at de hadde vært uenige om hvem som skulle ha ansvaret: Cavallari ønsket hovedomsorgen, mens Cutler ønsket delt omsorg.

Nå har det gått et par måneder siden bruddet, og ting kan tyde på at eksparet nå samarbeider godt om sine tre barn. I anledning «Father's Day» som ble markert i USA og en rekke andre land søndag, delte Cavallari et innlegg på Instagram, der det kommer frem at hele familien tilbrakte dagen sammen.

- En vakker dag

«Very Cavallari»-stjernen har delt et bilde av de tre barna, samtidig som hun gratulerer sin tidligere ektemann med farsdagen i bildeteksten.

- Sparte det beste til slutt. Gratulerer med farsdagen, Jay. Vi hadde en vakker dag sammen i går, hjemme i mitt nye hus. Moderne familie? Familiesamarbeid? Uansett hva du kaller det, prøver vi å finne veien som best vi kan. Og det jeg vet, er at våre tre barn er lykkelige over å ha ham som sin far. Forhåpentligvis får alle tre litt av det hjertet av gull, skriver hun i innlegget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer