Kristin Cavallari og Jay Cutler:

Gjenforent etter bruddet

Hyller eksen i sosiale medier.

SKILTE LAG: Tidligere år kom nyheten om at stjerneparet Kristin Cavallari og Jay Cutler hadde skilt lag, etter ti år sammen. Ting tyder nå på at eksparet har en svært god tone - tross det ferske bruddet. Foto: NTB Scanpix
SKILTE LAG: Tidligere år kom nyheten om at stjerneparet Kristin Cavallari og Jay Cutler hadde skilt lag, etter ti år sammen. Ting tyder nå på at eksparet har en svært god tone - tross det ferske bruddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av april kunngjorde «The Hills»-stjernen Kristin Cavallari (33) og ektemannen Jay Cutler (37) at de skulle skilles etter å ha vært et par i ti år. De begynte å date i 2010, og forlovet seg allerede året etter. I 2013 ble de mann og kone - men lykken ble altså ikke så langvarig.

Sammen har duoen de tre barna Camden (7), Jaxon (6) og Saylor (4).

I mai ble det kjent at Cutler og Cavallari hadde kommet til en midlertidig løsning for omsorgen for de tre barna, etter at de hadde vært uenige om hvem som skulle ha ansvaret: Cavallari ønsket hovedomsorgen, mens Cutler ønsket delt omsorg.

Nå har det gått et par måneder siden bruddet, og ting kan tyde på at eksparet nå samarbeider godt om sine tre barn. I anledning «Father's Day» som ble markert i USA og en rekke andre land søndag, delte Cavallari et innlegg på Instagram, der det kommer frem at hele familien tilbrakte dagen sammen.

- En vakker dag

«Very Cavallari»-stjernen har delt et bilde av de tre barna, samtidig som hun gratulerer sin tidligere ektemann med farsdagen i bildeteksten.

- Sparte det beste til slutt. Gratulerer med farsdagen, Jay. Vi hadde en vakker dag sammen i går, hjemme i mitt nye hus. Moderne familie? Familiesamarbeid? Uansett hva du kaller det, prøver vi å finne veien som best vi kan. Og det jeg vet, er at våre tre barn er lykkelige over å ha ham som sin far. Forhåpentligvis får alle tre litt av det hjertet av gull, skriver hun i innlegget.

Da Cutler og Cavallaris skilsmissepapirer ble lekket til pressen etter bruddet, oppga de begge «uforenlige forskjeller» som årsak til skilsmissen, samtidig som de som nevnt var uenige om hvordan fordelingen av barna skulle være.

E News skrev i starten av mai at de hadde kommet til enighet, samt at Cutler skal ha gitt tillatelse til at Cavallari kunne kjøpe et hus hun lenge hadde drømt om - som hun nylig flyttet inn i, ifølge People.

Huset ligger i Nashville og skal ha kostet fem millioner dollar, ifølge magasinet. 33-åringen skal ha kjøpt eiendommen i mai, og den består av et hovedhus, samt et gjestehus.

- Akkurat nå er Kristin og Jay litt som «fugler» når det gjelder omsorgsfordelingen, der barna bor på ett sted, og foreldrene bytter på å bo med dem. Denne nye hovedeiendommen vil bli perfekt som et rede for barna, sa en kilde til People, og la til:

- Når det er Jay sin tur til være sammen med dem i hovedhuset, oppholder Kristin seg mer enn gjerne i gjestehuset, som har rikelig med privatliv.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

Detaljer lekket

Kilden sa også at Cavallari ville bli svært lykkelig dersom ting kunne løses på denne måten, men at det gjenstår å se om Cutler vil slutte seg til dette på sikt.

I starten av mai ble rettsdokumentene knyttet til skilsmissen lekket til pressen, og i disse kom det frem at Cavallari søkte om separasjon 24. april, og at hun oppga mislighold av ekteskapet og uforenlige forskjeller som grunner til samlivsbruddet, ifølge ET Online.

Den 33 år gamle «Laguna Beach»-stjernen hevdet i sine juridiske dokumenter at ektemannen var skyldig i upassende oppførsel i og overfor ekteskapet deres, noe som skal ha gjort det utrygt og umoralsk.

Videre kom det frem at eventuell dårlig oppførsel som det i skilsmissedokumentene hevdes at hun er ansvarlig for, i så fall er et resultat av ektemannens upassende oppførsel i ekteskapet.

THE HILLS: I høst ble det kjent at gjengen fra kultserien "The Hills" gjør comeback. Nå er endelig de første bildene klare. Bilder: MTV Vis mer

Cutler på sin side søkte om skilsmisse 21. april, altså ikke samme dag som kona, og oppga uforenlige forskjeller som grunnen til bruddet. Han oppga imidlertid ingenting om dårlig oppførsel fra Cavallaris side i dokumentene.

Samtidig ønsket hun barnebidrag fra Cutler, og oppga at NFL-stjernen skulle få tillatelse til å komme på besøk, samt at han skulle betale for barnas helse- og livsforsikring.

Ektemannen ba på sin side om delt omsorg for barna, og opplyste videre at han har vært den forelderen som alltid har vært tilgjengelig og hjemme med dem.

LES OGSÅ: Derfor bor han ikke med kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer