Katy Perry og Orlando Bloom:

Gjenforent etter bruddet

Har Katy Perry og Orlando Bloom blitt kjærester igjen?

I HYGGELIG LAG: Romanseryktene svirrer etter at eksparet Orlando Bloom (40) og Katy Perry (32) ble observert på konsert sammen i helga. Foto: Splash / NTB Scanpix

I HYGGELIG LAG: Romanseryktene svirrer etter at eksparet Orlando Bloom (40) og Katy Perry (32) ble observert på konsert sammen i helga. Foto: Splash / NTB Scanpix

Vis mer
Publisert

Det er knappe seks måneder siden popstjerne Katy Perry (32) og skuespiller Orlando Bloom (40) valgte å offentliggjøre at de ikke lenger var et par.

Perry og Bloom hadde vært kjærester i litt over et år da de valgte å gå hvert til sitt, eller som den noe spesielle annonseringen lød: «En respektfull og kjærlig pause».

HANG SAMMEN: Ifølge andre publikummere skal Bloom og Perry ha oppført seg som et kjærestepar på konserten. Foto: Splash / NTB Scanpix
HANG SAMMEN: Ifølge andre publikummere skal Bloom og Perry ha oppført seg som et kjærestepar på konserten. Foto: Splash / NTB Scanpix Vis mer

Nå svirrer romanseryktene på ny, etter at de to verdensstjernene ble observert sammen i folkemengden foran scenen i Staples Center i Los Angeles, der Ed Sheeran (26) holdt konsert i helga.

- Klemte og kysset

Stemningen virket å være mer enn tålelig god mellom det tidligere kjæresteparet, som ble foreviget av en nysgjerrig medpublikummer noen meter unna.

På bildene holder Bloom rundt livet til den åtte år yngre sangeren - begge iført mørke klær og matchende, svart caps.

- Det virket som de var sammen igjen, uten tvil. Hun satt på fanget hans - de klemte og kysset, forteller en publikummer til kjendisnettstedet E!, som legger til at folk stort sett lot dem være i fred.

- Jeg vet ikke om folk engang så hvem det var, på grunn av bekledningen.

Verken Bloom eller Perrys management ønsker å kommentere gjenforeningsryktene overfor nettstedet.

Raste mot fansen

Kjendisduoen traff hverandre under fjorårets Golden Globe Awards, og ble raskt et av Hollywoods mest omtalte par.

Til tross for at Bloom og Perry reiste på romantiske ferieturer sammen og spaserte hånd i hånd offentlig, valgte de å forholde seg tause om forholdet i flere måneder etterpå.

Katy Perry var derimot ikke ordknapp da bruddet, eller pausen, ble kjent - og var kjapp på ballen da fansen bombarderte henne med reaksjoner på sosiale medier like etterpå.

- Hva med en ny måte å tenke på for 2017? Man kan fortsatt være venner og elske ens tidligere partnere. Ingen er offer eller skurk i denne saken. Få dere et liv, tordnet 32-åringen på Twitter.

Fortsatt et nært forhold

Perry, som skapte overskrifter tidligere i sommer da hun rangerte sine tidligere sexpartnere fra best til verst (Orlando Bloom havnet på andreplass, for øvrig) i en livestream på YouTube, har tidligere vært gift med komiker Russell Brand (42).

Etter skilsmissen hadde hun blant annet et av-og-på-forhold med artist John Mayer (39).

Orlando Bloom var på sin side gift med supermodell Miranda Kerr (34) fra 2010 til 2013. Eksparet har sønnen Flynn (6) sammen, som senere har fått Snapchat-gründer og milliardær Evan Spiegel (27) som bonuspappa.

I et intervju med People i januar ga Kerr uttrykk for at hun og eksmannen fortsatt har et spesielt og nært forhold. Nært på en måte som gjør at hun velger å omtale han som «en bror».

- Vi er en moderne familie. Jeg og Orlando har en fantastisk kjemi, og kunne nærmest vært i slekt. Det er en merkelig greie, men vi bryr oss virkelig om hverandre. Jeg føler meg veldig heldig, fortalte hun.

Den australske modellen benyttet også anledningen til å skryte av Katy Perry i samme intervju.

KJENDISKRANGEL: Video fra da Orlando Bloom og Justin Bieber slåss på utested. Video: AlloverPress Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer