Channing Tatum og Jenna Dewan:

Gjenforent etter bruddet for datterens skyld

Moret seg på halloween som en familie.

GJENFORENT: Channing Tatum og Jenna Dewan ble denne uken gjenforent etter bruddet. Bildet er fra en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENT: Channing Tatum og Jenna Dewan ble denne uken gjenforent etter bruddet. Bildet er fra en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sjokknyheten om at et av Hollywoods heteste par skulle gå fra hverandre, slo ned som lyn fra klar i himmel i vår. Etter ti år som ektepar og 13 år som kjærester, var det spikeren i kista for Channing Tatum (38) og Jenna Dewan (37), som har datteren Everly (5) sammen.

Siden bruddet skal de begge nå ha gått videre og dater hver sin nye flamme.

Gjenforent sammen med datteren

Duoen har tidligere påpekt at det ikke har vært noe dramatikk bak bruddet, og denne uken viste de en gang for alle at de har bevart vennskapet.

Det tidligere ekteparet ble nemlig gjenforent i forbindelse med halloween-feiringen i USA, og til fansens store begeistring delte Channing et blinkskudd på sosiale medier.

På sin Instagram-story la han ut et bilde av seg selv og ekskona, hvor de var utkledd som Genie og Sjasmin fra Aladdin.

Kjekkasen la ut en rekke bilder fra feiringen, hvor han blant annet fulgte datteren Everly rundt. Likevel er det bildet av de to eksene som får mye oppmerksomhet i sosiale medier.

Saken fortsetter under bildene.

UTKLEDNING: Onsdag denne uken feiret Jenna og Channing Halloween sammen. Foto: Skjermdump, Instagram
UTKLEDNING: Onsdag denne uken feiret Jenna og Channing Halloween sammen. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer
HETT PAR: Jenna og Channing var et av Hollywoods hotteste par. Her sammen for tre år siden. Foto: NTB Scanpix
HETT PAR: Jenna og Channing var et av Hollywoods hotteste par. Her sammen for tre år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nye flammer

Selv om eksparet onsdag tilbragte mye tid sammen, skal de begge ha gått videre på hver sin kant. Mens Channing skal ha funnet tonen med Jessie J (30), skal det ha oppstått følelser mellom Jenna og skuespilleren Steve Kazee (43).

- De har truffet hverandre i et par måneder og hun er veldig lykkelig, har en kilde nær 37-åringen uttalt til People.

Tirsdag denne uken delte også en venn av Dewan et bilde av duoen sammen på Instagram. Der holdt Kazee armen sin rundt den mørke skjønnhetens liv.

Kazee har blant annet vunnet en Tony Award for sin prestasjon i Broadway-musikalen «Once», og har også spilt i TV-seriene «Nashville» og «Shameless».

Sist uke ble det nyforelskede paret observert på en fest i Beverly Hills i Los Angeles, og her skal de åpenlyst ha vist følelser for hverandre, skrev nettstedet videre.

TABBE: Da talkshow-verten Ellen DeGeneres skulle introdusere Jenna Dewan, gikk det litt i glemmeboken at hun og hennes tidligere ektemann Channing Tatum har gått hvert til sitt. Bilder med tillatelse fra TV 3 Vis mer

Avslørte bruddet

Det er et drøyt halvår siden stjerneparet avslørte at de skulle skilles.

I en melding på Instagram hevdet stjerneparet at de skilles som to bestevenner som fremdeles elsker hverandre.

- Vi har kjærlig valgt å skille lag. Vi ble dypt forelsket for mange år siden, og har hatt en magisk reise sammen. Ingenting har forandret seg ved hvor mye vi elsker hverandre, men kjærlighet er en fin reise som tar oss forskjellig veier akkurat nå, skrev de blant annet.

Bruddet kom som et sjokk på mange. Duoen har nemlig ved flere anledninger blitt omtalt som «det perfekte paret», og har til stadighet vært svært offentlige med kjærlighetserklæringer til hverandre.

Saken fortsetter under bildet.

FIKK BARN SAMMEN: Jenna og Channing fikk datteren Everly sammen for fem år siden. Her er mor og datter sammen i fjor. Foto: NTB Scanpix
FIKK BARN SAMMEN: Jenna og Channing fikk datteren Everly sammen for fem år siden. Her er mor og datter sammen i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hintet om problemer

Men selv om Channing og Jenna tilsynelatende har hatt et perfekt ekteskap, hintet «Magic Mike»-skuespilleren om vanskeligheter på privaten allerede i 2015.

Da People for over tre år siden spurte skuespilleren om hvordan han klarte å kombinere sitt profesjonelle liv med familielivet, innrømmet han at dette var noe han ikke var spesielt god på.

- Jeg er heldig som har mennesker i livet mitt som bryr seg nok til å sørge for at jeg ikke roter det helt til, fortalte han til nettstedet den gangen.

Channing forklarte videre at han kunne ha vansker med å skjønne når han måtte roe ned på jobb, men at da datteren Everly kom til verden hjalp det ham med å sette ting i perspektiv.

- Med en familie og en liten jente blir alt veldig klart. Er det verdt det å tilbringe så mye tid borte fra dem?, la han til.

LES OGSÅ: Fjerner alle spor etter bruddet