Channing Tatum og Jenna Dewan:

Gjenforent etter bruddet for datterens skyld

Moret seg på halloween som en familie.

GJENFORENT: Channing Tatum og Jenna Dewan ble denne uken gjenforent etter bruddet. Bildet er fra en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENT: Channing Tatum og Jenna Dewan ble denne uken gjenforent etter bruddet. Bildet er fra en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Sjokknyheten om at et av Hollywoods heteste par skulle gå fra hverandre, slo ned som lyn fra klar i himmel i vår. Etter ti år som ektepar og 13 år som kjærester, var det spikeren i kista for Channing Tatum (38) og Jenna Dewan (37), som har datteren Everly (5) sammen.

Siden bruddet skal de begge nå ha gått videre og dater hver sin nye flamme.

Gjenforent sammen med datteren

Duoen har tidligere påpekt at det ikke har vært noe dramatikk bak bruddet, og denne uken viste de en gang for alle at de har bevart vennskapet.

Det tidligere ekteparet ble nemlig gjenforent i forbindelse med halloween-feiringen i USA, og til fansens store begeistring delte Channing et blinkskudd på sosiale medier.

På sin Instagram-story la han ut et bilde av seg selv og ekskona, hvor de var utkledd som Genie og Sjasmin fra Aladdin.

Kjekkasen la ut en rekke bilder fra feiringen, hvor han blant annet fulgte datteren Everly rundt. Likevel er det bildet av de to eksene som får mye oppmerksomhet i sosiale medier.

Saken fortsetter under bildene.

Nye flammer

Selv om eksparet onsdag tilbragte mye tid sammen, skal de begge ha gått videre på hver sin kant. Mens Channing skal ha funnet tonen med Jessie J (30), skal det ha oppstått følelser mellom Jenna og skuespilleren Steve Kazee (43).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer