GRAVID: Tidligere Destiny's Child-stjerne LeToya Luckett og ektemannen Tommicus Walker skapte overskrifter tidligere i sommer da de kunngjorde at de venter barn. Nå vekker den vordende moren oppsikt igjen, men av helt andre årsaker. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Tidligere Destiny's Child-stjerne LeToya Luckett og ektemannen Tommicus Walker skapte overskrifter tidligere i sommer da de kunngjorde at de venter barn. Nå vekker den vordende moren oppsikt igjen, men av helt andre årsaker. Foto: NTB ScanpixVis mer

LeToya Luckett og Beyoncé Knowles:

Gjenforent etter 18 år

Tilsynelatende forsoning mellom Destiny's Child-stjernene etter det stygge bruddet.

Det var tilsynelatende en kaotisk tilværelse bak kulissene da LeToya Luckett (37) ble kastet ut av Destiny's Child rundt år 2000.

Ifølge Metro har 37-åringen forklart at hun ufrivillig la den suksessrike jentegruppen bak seg etter en angivelig krangel med Beyoncés far - deres manager - Matthew Knowles.

I disse dager er Beyoncé og ektemannen Jay Z travelt opptatt med «On the Run II»-turneen. Førstnevnte skal likevel ha funnet tid i kalenderen til en gjenforening med Luckett - 18 år etter at hun forlot Destiny's Child.

View this post on Instagram

Love. ♥️

A post shared by LeToya Luckett-Walker (@letoyaluckett) on

Venter barn

Ut fra bildet å dømme var stemningen alt annet enn det den var da Luckett pakket snippesken på begynnelsen av 2000-tallet. Da duoen møttes backstage, kan det virke som om begge var forberedt på å legge fortiden bak seg.

Luckett, som venter sitt første barn med ektemannen Tommicus Walker, holder nemlig rundt Beyoncé, mens «Halo»-stjernen kjærtegner magen til 37-åringen og hviler hodet på skulderen hennes.

At bildet også ble publisert på Beyoncés offisielle nettside, styrker påstanden om at det ikke lenger er noe vondt blod mellom de tidligere artistkollegene.

Gikk skeis

Destiny's Child oppnådde enorm suksess i løpet av årene gruppen var aktiv, fra 1990 til 2006.

Tidligere i år ble gruppen gjenforent under Coachella-festivalen, i det som er blitt en velomtalt konsert. Luckett, som har egen solokarriere, glimret imidlertid med sitt fravær.

GJENFORENT: Destiny's Child sto på scenen sammen igjen under pausen av Super Bowl i New Orleans i 2013. Fem år senere var de også å se på Coachella. Video: Viasat Sport Vis mer Vis mer

I et tidligere intervju med ET Online har 37-åringen åpnet opp om tiden i Destiny's Child, hvor hun tegnet et bilde av harmoni og tette vennskap - før det altså gikk skeis.

- Vi var bare fire jenter som ønsket å synge. Det var det. (...) Vi var hverandres støttespillere, og det er slik det skal være.

- Hater det

Samtidig valgte hun å slå en siste spiker i kisten for spekulasjoner om at Destiny's Child-exiten var hennes eget valg.

- Folk sier alltid: «Da du forlot ...». Jeg hater når folk sier: «Da du forlot». Hvorfor i all verden skulle jeg forlatt Destiny’s Child? (...) Det var et valg som ble tatt, og mer trenger jeg ikke å si. Det Gud gjorde i ettertid har gjort det mulig for meg å gå i retning en solokarriere. Stol på meg, jeg dro sparkende og hylende, fortalte hun med referanse til exiten.

ENORM SUKSESS: Destiny's Child var opprinnelig en kvartett, før det oppsto turbulens innad i gruppen. Fra venstre: Beyonce Knowles, Kelly Rowland og Michelle Williams.
ENORM SUKSESS: Destiny's Child var opprinnelig en kvartett, før det oppsto turbulens innad i gruppen. Fra venstre: Beyonce Knowles, Kelly Rowland og Michelle Williams. Vis mer

Destiny's Child besto opprinnelig av Beyoncé, hennes bestevenninne Kelly Rowland, og barndomsvennene LeToya Luckett og LaTavia Roberson. Men alt ble forandret i slutten av 1999 da Luckett og Roberson beskyldte manageren og Beyoncés far, Marthew Knowles, for ikke å ha betalt dem en rettferdig del av overskuddet. Påstanden var også at han ga Beyoncé og Kelly «fordeler».

Deprimert etter søksmål

Michelle Williams og Farrah Franklin ble hyret inn for å erstatte de misfornøyde medlemmene, og den nye gruppen spilte inn videoen til hiten «Say my name». Det var først da Luckett og Roberson så promoen at de skal ha skjønt at de var sparket ut av bandet.

Dermed saksøkte de Beyoncé, Rowland og manageren. Partene kom til enighet utenfor rettssalen, men det nye medlemmet Farrah Franklin sluttet fem måneder senere. Kritiske røster holdt Beyoncé ansvarlig for uenighetene i Destiny's Child, og hun fikk gjennomgå både i pressen og i blogger.

Stjernen har tidligere innrømmet at dette var den tyngste tiden i hennes karriere.

- Jeg var deprimert i et par år rundt 19-årsalderen, har hun uttalt, ifølge underholdningsnettstedet Femalefirst.

LES OGSÅ: Ble overrumplet av Beyoncé-besøk

Viser frem babyen for første gang

Viser frem babyen for første gang

- Han synes det er vanskelig å se på

- Han synes det er vanskelig å se på

Avviser PR-stunt

Avviser PR-stunt

- Skilles ni måneder etter bryllupet

- Skilles ni måneder etter bryllupet

- Skilsmissen kan koste Adele halve formuen

- Skilsmissen kan koste Adele halve formuen

Delte bilde fra hemmelig norgesferie

Delte bilde fra hemmelig norgesferie

Hyller samboeren etter fødselen

Hyller samboeren etter fødselen

Notorisk mediesky. Dette vet vi om Danmarks rikeste

Notorisk mediesky. Dette vet vi om Danmarks rikeste

Nå skal de snakke ut på TV

Nå skal de snakke ut på TV

Oppdrar sønnen som jente

Oppdrar sønnen som jente

Østfolding vant vanvittige 89 millioner!

Østfolding vant vanvittige 89 millioner!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255