GJENFORENT: Det er 17 år siden Fox sendte den siste sesongen av TV-serien Våre verste år. Denne uken stilte Christina Applegate, Ed O'Neill og David Faustino opp for å feire Katey Sagal da hun fikk stjerne på Hollywood Walk of Fame. Foto: All Over Press
GJENFORENT: Det er 17 år siden Fox sendte den siste sesongen av TV-serien Våre verste år. Denne uken stilte Christina Applegate, Ed O'Neill og David Faustino opp for å feire Katey Sagal da hun fikk stjerne på Hollywood Walk of Fame. Foto: All Over PressVis mer

Gjenforent etter 17 år

«Våre verste år»-gjengen samlet seg da Katey Sagal ble hedret.

SEOGHØR.NO: I 1997 gikk teppet ned for gjengen i TV-programmet «Våre verste år», da Fox sendte den aller siste episoden.

STOLT: Katey viser stolt fram stjernen hun får ta med seg hjem. Foto: All Over Press
STOLT: Katey viser stolt fram stjernen hun får ta med seg hjem. Foto: All Over Press Vis mer

Nå - 17 år senere - var det duket for en real gjenforening for Katey Sagal (60), David Faustino (40), Christina Applegate (42) og selveste Al Bundy selv - Ed O'Neill (68).

De tre sistnevnte hadde møtt opp for å overvære Sagals store øyeblikk: Etter mange år i bransjen fikk hun nemlig en velfortjent stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Applegate, som spilte datteren Kelly i den populære TV-serien, fortalte om sitt første møte med Sagal i en video som ble lagt ut på det offisielle Walk of Fame-nettstedet.

- Jeg møtte Katey da jeg var 15 år gammel. Jeg kommer aldri til å glemme den dagen. Jeg kom inn på rommet der vi øvde til «Våre verste år», og hun satt der i en hvit t-trøye og jeans, og jeg hadde aldri sett noen som ser så bra ut i en hvit t-trøye og jeans!


Skuespilleren mener Sagal ser enda bedre ut i 2014.

- Det faktum at kroppen din er enda bedre nå enn den var da, gjør meg gal! Fordi jeg har på meg en skritteller, og prøver å bli kvitt babyvekten...Sagal ble nominert fire ganger til en Emmy-pris for rollen som Peg Bundy. «Våre verste år» fikk totalt elleve sesonger på TV-skjermen.

Også til stede under utmerkelsen var TV-kollega Charlie Hunnam, som spiller mot Sagal i serien «Sons of Anarchy».

Sagal har også vært stemmen til Leela i animasjonsserien «Futurama».

LES OGSÅ: Er Christina gravid igjen?