Channing Tatum og Jessie J:

- Gjenforent en måned etter bruddet

Nå svirrer ryktene om at duoen har funnet tilbake til hverandre igjen.

SAMMEN IGJEN? Dette bildet av Channing og Jessie J er tatt i London da de fremdeles var kjærester. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN IGJEN? Dette bildet av Channing og Jessie J er tatt i London da de fremdeles var kjærester. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Sist måned kom nyheten om at Hollywood-stjernen Channing Tatum (39) og artisten Jessie J (31), eller Jessica Ellen Cornish som hun egentlig heter, hadde gått hver til sitt etter rundt ett år som kjærester.

- De gjorde det slutt for en måned siden, men står hverandre fortsatt nær og er gode venner, fortalte en kilde til Us Weekly.

Men selv om duoen beholdt vennskapet, skal det ha gått hardt innpå «Magic Mike»-stjernen.

Sist uke publiserte han dette sitatet på Instagrams historiefunksjon:

«Jeg har vært ødelagt på tusen måter, og nå vet jeg tusen måter å gjenoppbygge meg selv på».

Flere nettsteder, blant annet E! News, mente at Tatum her siktet til det ferske bruddet.

På shopping sammen

Nå, bare noen dager senere, svirrer ryktene om en mulig gjenforening mellom de to.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

Søndag ble nemlig Channing og Jessie J observert sammen i Santa Monica i Los Angeles, melder In Touch Weekly.

Sammen med skuespillerens datter, Everly (6), som han har fra ekteskapet med Jenna Dewan (39), var de på shopping i interiørbutikken Restoration Hardware hvor de kikket på barnemøbler.

- De så ut som en søt liten familie. Everly løp rundt og sjekket ut ulike telt. Det var skikkelig søtt, forteller et øyenvitne til nettstedet.

Også E!News skriver om møtet mellom de to i helgen.

- De var avslappet kledd i treningsklær og det så ut til at de prøvde å holde en lav profil. Det var ingen kjærtegn mellom dem, men de var begge i strålende humør og gikk sammen hele tiden mens de ga hverandres meninger om ulike møbler, forteller et annet øyenvitne.

KARDASHIAN: Da Tristan Thompson og Khloe Kardasians datter True fylte ett år, ble eksene gjenforent etter utroskapsdramaet. Det gikk ikke helt knirkefritt for seg. Vis mer

- Dukket opp i dating-app

Det er foreløpig usikkert om eksene prøver å finne tilbake til hverandre eller om de bare er gode venner.

- De tilbrakte nesten ikke tid sammen på grunn av Jessies hektiske timeplan. Channing hoppet inn i forholdet med henne og ble hodestups forelsket, men det holdt ikke i lengden, har en kilde tidligere hevdet overfor In Touch.

Kort tid etter at bruddet ble kjent skal også 39-åringen har dukket opp på den eksklusive dating-appen Raya, hvor man må søke om et medlemskap.

- Channings nye profil dukket opp for Los Angeles-brukere forrige uke. Den er full av sexy bilder og han har vært veldig aktiv på den. Ingen kan egentlig tro at han går videre så fort.

- Fans heiet virkelig på ham og Jessie som et par, men det er ingen tvil om at han får tonnevis med matcher før jul, fortalte en kilde til Radar Online i desember.

GODE DAGER: Jessie J og Channing Tatum på vei til hennes opptreden på Rock in Rio i Rio de Janeiro i slutten av september 2019. Foto: NTB scanpix
GODE DAGER: Jessie J og Channing Tatum på vei til hennes opptreden på Rock in Rio i Rio de Janeiro i slutten av september 2019. Foto: NTB scanpix Vis mer

Krevende skilsmisse

Nyheten om bruddet med artisten kom bare en måned etter at skilsmissen mellom Tatum og Dewan endelig ble ferdigstilt. Paret møttes i 2006, giftet seg i 2009, og ble foreldre til Everly i 2013.

Eksparet har derimot ikke klart å bli helt enige om hvordan de skal dele omsorgen for sin felles datter, meldte blant andre TMZ i november.

«Channing Tatum sier at skilsmissen har vært tøff når det kommer til å finne ut av hvordan de skal dele omsorgen. Han har kontaktet dommeren i familierett for å be ham sette ned noen grunnregler», skrev nettstedet - som angivelig satt på rettsdokumentene skuespilleren hadde levert inn.

I papirene skal Channing ha bedt om hjelp fra dommeren til å lage en timeplan for ulike høytider - som Thanksgiving, Halloween, vinterferie, bursdager og far- og morsdag. Han skal også hatt et ønske om at begge foreldre regelmessig FaceTimer med Everly.

Jenna Dewan er i dag kjæreste med skuespilleren Steve Kazee (44), og de venter sitt første barn sammen om ikke så lenge.

View this post on Instagram

❤️🌈

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

LES OGSÅ: Lykken smiler endelig for «Friends»-stjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer