Kourtney Kardashian og Younes Bendjima:

Gjenforent en måned etter bruddet

- Betalte fotografene for å ta bilder av dem.

GJENFORENT: En måned etter bruddet ble Kourtney Kardashian og Younes Bendjima gjenforent mandag denne uken. Bildet er fra en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENT: En måned etter bruddet ble Kourtney Kardashian og Younes Bendjima gjenforent mandag denne uken. Bildet er fra en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For en drøy måned siden skal det ha blitt slutt mellom Kourtney Kardashian (39) og Younes Bendjima (25), etter om lag to år som kjærester.

Siden den gang har eksparet tilsynelatende holdt avstand til hverandre - helt til nå.

Ifølge flere kilder skal Kourtney og hennes 14 år yngre flamme ha blitt observert mens de bestilte mat fra Bui sushirestaurant i Malibu mandag kveld, skriver People.

Ifølge kildene skal de to ha plukket opp maten, for så å kjøre langs motorveien til de fant det perfekte stedet for å se på solnedgangen fra bilen. Flere timer senere ble de observert i Calabasas hvor de kjøpte hamburger fra den berømte fastfood-kjeden In N Out, før de omsider skal ha kjørt hjem til Kourtneys hus.

Til tross for at det tilsynelatende virker som at de to har funnet tilbake til hverandre etter bruddet, påstår derimot flere kilder nær Kourtney overfor TMZ, at Younes skal ha betalt fotografer for å ta bilde av ham sammen med realitystjernen.

ROMANTISKE TIDER: Kourtney og Younes har vært på flere romantiske ferier sammen. Her fra gladere tider i mai i fjor. Foto: NTB Scanpix
ROMANTISKE TIDER: Kourtney og Younes har vært på flere romantiske ferier sammen. Her fra gladere tider i mai i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre skriver nettstedet at Kourtneys søstre, Khloé (34) og Kim Kardashian (37), er sikre i sin sak, om at det hele var iscenesatt for Younes' eget beste. De mye omtalte bildene av eksparet skal ifølge kilder til nettstedet langt ifra handle om at de har funnet tilbake til hverandre, nærmere tvert imot.

Det hele skal nemlig ha handlet om å avslutte forholdet ordentlig. TMZ skriver at Younes skal ha kontaktet eksen for å få henne med på restauranten, et sted de to aldri hadde vært sammen.

Khloé og Kim synes derfor det er svært spesielt at paparazzier var på stedet. Kildene til nettstedet hevder at Younes underveis den kvelden og tidligere i forholdet skal ha tipset fotografene om hvor han og Kourtney befant seg.

Videre skal begge søstrene til 39-åringen være glade for bruddet.

Saken fortsetter nedenfor.

Ulike klipp med Kourtney Kardashian etter bruddet med Scott Disick Vis mer

Gjorde det slutt

Det skal ha vært Kourtney som i første omgang gjorde det slutt med sin 14 år yngre kjæreste.

- Det var Kourtney som endte forholdet - men etter «rebound»-bildene å dømme er ikke Younes knust av kjærlighetssorg. De har begge også sluttet å følge hverandre på Instagram, sa en kilde til TMZ.

Nyheten om bruddet kom rett etter at flere bilder avslørte Younes i het flørt med en annen jente, nærmere bestemt Justin Biebers (24) ekskjæreste Jordan Ozuna (28), på det som i utgangspunktet skulle være en guttetur til Mexico.

Siden den gang har det vært mange overskrifter om bruddet i utenlandske medier.

Ifølge kilder til People kuttet Kourtney all kontakt med sin tidligere kjæreste.

- Kourtney har det fint. Hun treffer ikke Younes noe mer. Hun er glad for at hun er singel nå, skal kilden ha uttalt.

Kourtney vet trolig godt hva som skal til for å komme over en ekskjæreste. Etter det ni år lange av-og-på-forholdet med hennes tidligere kjæreste Scott Disick (35) - har hun denne gang tatt noen forholdsregler angående bruddet med Younes.

- Etter alt dramaet med Scott de siste årene, er hun helt klar for å holde seg unna drama med Younes. Hun har kuttet ham helt ut. Nå fokuserer hun kun på seg selv og barna.

LES OGSÅ: Svarer på romanseryktene