Gjenforenes med faren etter 34 år

- Nå er vi i hverandres telefonbøker, og jeg er kjempe lykkelig, sier Maria Montazami.

GODT GIFT: Maria Montazami og ektemannen Kamran giftet seg for 21 år siden. De bor til daglig i Los Angeles sammen med sine fire barn. Foto: FAME FLYNET
GODT GIFT: Maria Montazami og ektemannen Kamran giftet seg for 21 år siden. De bor til daglig i Los Angeles sammen med sine fire barn. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da Maria Montazami (47), kjent fra «Svenske Hollywood-fruer», var 13 år gammel forsvant faren ut av livet hennes. 34 år senere har de gjenopptatt kontakten.

- Vi har pratet sammen og skal møtes, forteller Maria til Aftonbladet.se.

Montazami er med i årets «Skal vi danse» i Sverige, og da det ble kjent at hun skulle dedikere fredagens dans til pappaen, tok faren kontakt med TV-kanalen og fikk snakke med sin berømte datter.

- Det var en kjempe koselig samtale. Jeg er utrolig lykkelig. Han og kona skal sitte og se på meg i morgen.

Far og datter fikk snakket sammen om mye.

- Vi kom frem til at da mamma og pappa skilte seg, så flyttet vi til Danmark. Vi flyttet mye rundt, og det var ingen dramatikk i det som skjedde, utenom at vi gikk videre med våre egne liv på hver vår kant.

- Da jeg tok telefonen og sa: «Hei, det er Maria», så svarte han: «Hei, Maria», og det føltes som om alt skjedde i går, forteller Hollywood-fruen til nettstedet.

Fredag danser Montazami til ære for pappaen til tonene fra Swedish House Mafias låt «Don't you worry child». Nå har de to også bestemt seg for å møtes, så fort de finner tid.

- Jeg er ikke nervøs i det hele tatt, utenom det som er naturlig. Nå er vi i hverandres telefonbøker og jeg er kjempe lykkelig, sier hun.LES OGSÅ: Isabel Adrian giftet seg i hemmelighet


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer