Gjenforenes med faren etter 22 år

- Jeg visste ikke at det fremdeles lå så mye følelser i det, sier Kelly Rowland.

SATT UT: Kelly Rowland forteller at hun ble helt satt ut og begynte å gråte noe voldsomt da hun oppdaget et bilde av faren sin i et magasin etter 22 år uten kontakt. Foto: All Over Press
SATT UT: Kelly Rowland forteller at hun ble helt satt ut og begynte å gråte noe voldsomt da hun oppdaget et bilde av faren sin i et magasin etter 22 år uten kontakt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Kelly Rowland (30) skal møte sin far for første gang på 22 år.

Rowland sier hun er «nervøs som helvete» for å møte faren sin igjen, og forteller at den eneste grunnen til at hun har tatt initiativ til å møte sin far Christopher Lovett etter så mange år er fordi hun tilfeldigvis så ham i et magasin.

- For et par uker siden bladde jeg gjennom et magasin og fikk se et bilde av ham. Jeg skjønte ikke engang hvem det var før jeg leste billedteksten. Jeg har ikke sett ham på 22 år, sier Kelly til contactmusic.com.

Etter å ha oppdaget faren i magasinet, bestemte popstjernen seg for at det var på tide med en gjenforening.

- Jeg planlegger å se ham i julen. Jeg er nervøs som helvete. Jeg vil ikke tenke på det, vi får se hva som skjer.

Kelly vokste opp sammen med moren Doris fram til hun som 11-åring flyttet inn med familien til Destiny's Child-kollega Beyonce Knowles. Men artisten sier at hun har få minner av faren sin fra barndommen.

- Det er ganske vage minner, for å være ærlig. De første minnene er kun fra korte besøk. Det var ikke noe kvalitetstid. Moren min og jeg jaget alltid etter ham. Det er ingen god følelse å ha som barn, har Kelly tidligere uttalt til det britiske magasinet Marie Claire.

Da Rowland oppdaget bildet av faren sin, ble hun overrasket over sin egen reaksjon.

- Jeg ble helt satt ut. Jeg visste ikke at det fremdeles lå så mye følelser i det. Man stenger ute så mye i livet, og bare går videre. I det øyeblikket var det som om alt ble sugd ut av meg, og jeg gråt noe voldsomt. Det var så mange ulike følelser på en gang, forvirring mer enn noe annet, sier Kelly Rowland.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Føflekken hennes flytter på seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer