TUNGVEKTER: Kevin Federline har de siste månedene rast opp i vekt. Nå har han sagt ja til å bli med TV-programmet "Celebrity Fit Club " for å komme i form igjen. Foto: All Over Press
TUNGVEKTER: Kevin Federline har de siste månedene rast opp i vekt. Nå har han sagt ja til å bli med TV-programmet "Celebrity Fit Club " for å komme i form igjen. Foto: All Over PressVis mer

Gjenforenes med eks-kona

Kevin Federline og Shar Jackson skal plutselig være sammen i tykt og tynt.

SEHER.NO: Britney Spears eks-mann Kevin Federline (31) har de siste ukene månedene vakt oppsikt på grunn av sin kraftige vektøkning.

Nå har den tidligere danseren innsett at han må gjøre noe med problemene og takket ja til å slanke seg foran TV-kameraene.

I realityserien vil Kevin Federline konkurrere med andre amerikanske kjendiser om gå ned mest i vekt, og det er ikke hvem som helst han skal konkurrere mot.

Blant de andre TV-slankerne er nemlig Kevins eks-kone Shar Jackson (33).

Shar - som var gift med Federline og fødte deres andre barn etter at han forlot henne til fordel for Britney Spears - hevdet tidligere denne uken at Kevin trivdes godt som tungvekter, men det ser ikke ut til å stemme.

Blant de andre deltakerne i "Celebrity Fit Club" er den tidligere "Baywatch"-stjernen Nicole Egert og Whitney Houstons eks-mann Bobby Brown.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Nye sjokkbilder av Federline