POPULÆRE: TV-serien «Seinfeld» var en av 90-tallets mest populære TV-serier. Her er hovedrolleinnehaverne Michael Richards, Julie Louise-Dreyfus, Jerry Seinfeld og Jason Alexander. Foto: Fame Flynet
POPULÆRE: TV-serien «Seinfeld» var en av 90-tallets mest populære TV-serier. Her er hovedrolleinnehaverne Michael Richards, Julie Louise-Dreyfus, Jerry Seinfeld og Jason Alexander. Foto: Fame FlynetVis mer

Gjenforenes i hemmelighet

«Seinfeld» kan gjøre TV-comeback.

SEOGHØR.NO: Spekulasjonene rundt en comeback av den legendariske TV-serien startet da et bilde av Jerry Seinfeld (59) og Jason Alexander (54), som spilte rollen som George Costanza, ble publisert tidligere i januar.

Bilde var tatt utenfor den restauranten som «Seinfeld» karakterene pleide å henge på under innspillingen av serien.

Da gikk ryktene ut på at det handlet om en Super Bowl-reklame, eller innspilling av Seinfelds web-serie «Comedians in Cars Getting Coffee», men det stemmer altså ikke, avslører Jerry Seinfeld.

- Men det er heller ikke ikke disse tingene. Det er et hemmelig prosjekt, sier Seinfeld til Hollywood Reporter.

POPULÆRE: TV-serien «Seinfeld» var en av 90-tallets mest populære TV-serier. Her er hovedrolleinnehaverne Michael Richards, Julie Louise-Dreyfus, Jerry Seinfeld og Jason Alexander. Foto: Stella Pictures
POPULÆRE: TV-serien «Seinfeld» var en av 90-tallets mest populære TV-serier. Her er hovedrolleinnehaverne Michael Richards, Julie Louise-Dreyfus, Jerry Seinfeld og Jason Alexander. Foto: Stella Pictures Vis mer

Komikeren er veldig kryptisk om hva prosjektet egentlig handler om. Det som er klart er at flere av skuespillerene som var med i «Seinfeld» også er med i det nye prosjektet.

- Jeg ga deg mer enn jeg har gitt noen. Jeg fortalte hva det ikke var, og senere sa jeg at det ikke ikke var det heller, sier Jerry ifølge nettstedet.

Seinfeld forteller at Jason Alexander skal spille rollen som George Costanza.

- Han husker at han spilte den karakteren i mange år. Han var ikke overrasket over at han ble spurt om å spille den rollen, sier komikeren.

På spørsmål om når fansen kan forvente seg å se noe av det nye prosjektet, svarer Jerry:

- Veldig, veldig snart.

TV-serien «Seinfeld» ble lagt ned i USA i 1998. Da hadde den blitt sendt på amerikanske TV-skjermer siden 1989. I Norge sender Viasat4 fremdeles serien.

LES OGSÅ:   Glemte barna i takketalen