Gjenforenes for barnas skyld

- De har bestemt seg for å gå videre sammen.

PÅ TALEFOT IGJEN: Det tidligere ekteparet Katie Price og Peter Andre har vært i tottene på hverandre siden skilsmissen i 2009, men nå skal de ha forsonet seg med hverandre - for barnas skyld. Bildet er fra da de fortsatt var gift. Foto: Stella Pictures
PÅ TALEFOT IGJEN: Det tidligere ekteparet Katie Price og Peter Andre har vært i tottene på hverandre siden skilsmissen i 2009, men nå skal de ha forsonet seg med hverandre - for barnas skyld. Bildet er fra da de fortsatt var gift. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Siden de gikk fra hverandre i 2009, har forholdet mellom TV-stjernen Katie Price (33) og hennes eks-mann Peter Andre (38) vært svært betent, og de tidligere turtelduene har ikke nølt med å fyre løs mot hverandre i de britiske tabloidavisene.

Men nå skal begge to ha sagt seg villige til å begrave stridsøksen, og igjen begynne å gå ut sammen, ifølge The Sun.

Grunnen skal være de to barna de har sammen, og Katies sønn Harvey, som Peter Andre har et nært forhold til.

- De har bestemt seg for å gå videre sammen. Det er snakk om dagsturer med barna, og skritt for skritt forbedre forholdet mellom de to voksne, sier en kilde nær eks-paret til avisen.

Peter Andre - som skal passe alle de tre barna i julen - insisterer på at det ikke er snakk om noe nytt romantisk forhold.

Han har tidligere sagt at han aldri vil bli sammen med eks-kona igjen, men vil gjøre alt han kan for å gi barna en god oppvekst.

- Jeg elsker henne som moren til mine barn. Vi bygger broer i et forsøk på å være venner.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dater rivalens eks-kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer