Swedish House Mafia:

Gjenforenes etter fem år

- Nå var det på tide.

TILBAKE: Steve Angello, Sebastian Ingrosso og Axel «Axwell» Hedfors er tilbake etter at elektronika-trioen ble oppløst i 2013. Video: Ellinor Svensson / Expressen Vis mer
Publisert

På en pressekonferanse i dag på Berns i Stockholm kom Swedish House Mafia med en gladbeskjed til fansen.

Etter mange spekulasjoner, fortalte trioen at nå kommer de tilbake - sannsynligvis for godt.

- Gått lang tid

- Vi følte at nå var det på tide. Det er gått lang tid, sa Steve Angello på pressekonferansen, som er blitt gjengitt i en rekke svenske og utenlandske aviser, som Aftonbladet og Expressen.

Supergruppen består av Axel «Axwell» Hedfors, Steve Angello og Sebastian Ingrosso.

- Vi skyldte våre fans å kjøre på nå. Og vi skyldte oss selv det samme. Vi sluttet for å prøve nye greier, og nå er det gått så lang tid, så nå skal det bli moro, sier Axel «Axwell» Hedfors.

Saken fortsetter nedenfor.

Fansen har ventet

På dagens pressekonferanse fortalte bandet om framtida, og at de skal gjenforenes med en kjempekonsert i Tele 2 Arena i Stockholm 4. mai 2019.

- Vi har så mange fans som har ventet i flere år nå, fortalte bandet da de møtte pressen.

- Vi gjenforenes. Og vi kommer hjem og begynner med konsert i Stockholm. Stockholm er viktig for oss, sier Sebastian Ingrosso.

Bandet spilte sammen i våres, og siden har det vært mange spekulasjoner rundt supergruppa.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>DYKTIG TRIO:</strong> Her er Axwell, Steve Angello og Sebastian Ingrosso samlet i Empire State Building i New York i 2013. Foto: NTB Scanpix
DYKTIG TRIO: Her er Axwell, Steve Angello og Sebastian Ingrosso samlet i Empire State Building i New York i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Største noensinne

Swedish House Mafia spiller elektronisk musikk. Trioen ble dannet i 2008, og det tok ikke lang tid før de ble et internasjonalt fenomen. Bandet holdt på fram til 2013.

Billettene til Stockholm-konserten neste år legges ut førstkommende lørdag.

Swedish House Mafia avslører at de har nytt materiale på gang.

- Vi holder på med å spille inn nye ting. Det kommer til å bli det største vi noensinne har gjort, sa Steve Angello på pressekonferansen.

View this post on Instagram

04.05.19

A post shared by @ swedishhousemafia on

LES OGSÅ: Forfulgt av sinnsforvirret mann

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer