MØTES IGJEN: Kate Moss og Johnny Depp, her avbildet som kjærestepar på 1990-tallet, spiller mot hvernadre i Paul McCartneys nye musikkvideo. Dette skal være første gang de viser seg sammen offenltig etter det opprivende bruddet for 15 år siden. Foto: Stella Pictures
MØTES IGJEN: Kate Moss og Johnny Depp, her avbildet som kjærestepar på 1990-tallet, spiller mot hvernadre i Paul McCartneys nye musikkvideo. Dette skal være første gang de viser seg sammen offenltig etter det opprivende bruddet for 15 år siden. Foto: Stella PicturesVis mer

Gjenforenes etter 15 år

Ekskjærestene Johnny Depp og Kate Moss spiller mot hverandre i Paul McCartneys nye video.

SEOGHØR.NO: Johnny Depp (50) og Kate Moss (39) var blant Hollywoods heteste par da de var sammen på 90-tallet, men etter bruddet i 1998 har kontakten vært omtrent ikke-eksisterende mellom dem.

Likevel, i forbindelse med musikkvideoen til Paul McCartneys nye singel «Queenie Eye», har de to gått med på å møtes igjen. Begge opptrer nemlig i de første klippene fra den nye videoen, skriver BANG Showbiz.

- De prøver virkelig å unngå hverandre offentlig fordi det har vært rå, såre følelser der i fortiden, men ingen av dem kunne si nei til «Macca».

- De har bare små roller, men dette er første gang de dukker opp på skjermen sammen siden bruddet, forklarer en innsidekilde til Daily Mirror.

Moss, som i dag er gift med The Kills-gitarist Jamie Hince (44), har tidligere fortalt at hun gråt i flere år etter at forholdet, og den korte forlovelsen, med «The Lone Ranger»-kjekkasen tok slutt.

- De er begge venner av meg og min datter Stella. Jeg er veldig heldig som fikk dem til å bli med, uttaler Paul McCartney.

GODE VENNER: Kate Moss har et nært forhold til både Stella (t.h) og Paul McCartney. Foto: Stella Pictures
GODE VENNER: Kate Moss har et nært forhold til både Stella (t.h) og Paul McCartney. Foto: Stella Pictures Vis mer

Også andre stjerner, blant andre Meryl Streep og Gary Barlow, skal ha roller i musikkvideoen.

Selv om musikkvideoinnspillingen ved Abbey Road Studios i London er første gang de to verdenskjente ekskjærestene spiller sammen, var begge med i den stjernespekkede, Tony Kaye-regisserte musikkvideoen til Johnny Cash-låta «God's Gonna Cut You Down» på 2000-tallet:

LES OGSÅ: Her innser hun at hun har glemt forlovesesringen