«Farmen»:

Gjemte ting i BH-en

- En liten luksus.

TOK MED VELVÆREPRODUKTER: Noen av deltakerne røper at de tok med seg velværeprodukter inn på gården. Foto: Anton Soggiu / TV 2
TOK MED VELVÆREPRODUKTER: Noen av deltakerne røper at de tok med seg velværeprodukter inn på gården. Foto: Anton Soggiu / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I «Farmen»-universet er visjonen å gjenskape Norge for 100 år siden, og deltakerne må leve deretter. Målet er å gjøre opplevelsen så autentisk som overhodet mulig for deltakerne - uten moderne hjelpemidler.

År etter år slår imidlertid glansbildet sprekker, og det er ikke uvanlig at deltakerne klarer å smugle inn «luksusvarer» som såpe eller røyk.

Også i år kan TV 2 melde at de er kjent med at minst tre deltakere klarte å smugle inn ulovlige velværeprodukter, og to av dem kan avsløre en noe utspekulert måte å smugle på.

- En liten luksus

Til TV 2 kan Maymona Mohamed (26) dele at hun tok med seg en øyevippekost, mens Dagny Vartdal (50) røper at hun tok med seg en leppestift inn.

BÆSJ, TISS OG PRUMP: «Farmen»-paret vekker reaksjoner med sin barnslige humor. Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

De benyttet seg av samme metode da de skulle ta med seg de estetiske produktene, nemlig å gjemme det mellom puppene og BH-en.

Vartdal forteller at selv om en leppestift kan virke som noe ubetydelig, var det viktig for henne å ha med litt sminke.

- Det virker kanskje som en ubetydelig ting, men for oss jenter er det en liten ting som blir en liten luksus. Man får det litt bedre med seg selv når man får være litt kvinne, sier hun til TV 2.

Det var imidlertid ikke bare damer som snek med seg velværeprodukter inn på gården. Pastor Erlend Indregaard (53) lurte med seg en parfyme.

NYTT: For første gang i programmets historie blir «Farmen»-utfordrerne sendt til Torpet. Her er de. Video: TV 2 / Rød Løper. Reporter: Klaus Fjellro. Vis mer

Han forteller TV 2 at han er litt jålete og liker å «se flidd ut». Da han fant ut at han ikke kunne ta med seg barbersaker inn, bestemte han seg for å ta med noe annet.

- Så jeg tenker at jeg skal i alle fall snike med meg noe, så jeg tok med meg en sånn liten kanyle med Hugo Boss-parfyme som jeg puttet i lomma og fikk med meg inn. Nå er er det jo sånn at de har sett gjennom sakene i ettertid, så de har funnet den. Plutselig en dag så var den borte.

TEMPERATUR: Det blir høy tenning på «Farmen» da Lasse og Henrik snakker sammen etter å ha fått ukesoppdraget underkjent. Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

Tidligere ble det kjent at også ordfører i Lyngen og «Farmen»-deltaker Dan Håvard Johnsson (55) smuglet råvarer i årets sesong. Han tok seg en tur i bygda og samlet inn ting årets deltakere kunne kose seg med, deriblant alkohol.

Fikk inn «hva som helst»

TV 2s pressesjef Jan-Petter Dahl uttaler til TV 2 at det alltid er litt skuffende at noen prøver å ta med noe inn.

Det er imidlertid ikke noe nytt. Senest i årets «Farmen kjendis»-sesong ble det smuglet inn både sjokoladeplater, kebab og alkohol.

Isak Dreyer (28) kunne da fortelle Se og Hør at det var flere av deltakerne i kjendis-versjonen som hadde lyst til å få inn ting utenfra, og da spesielt alkohol.

RØRT: Cengiz Al tok til tårene under lørdagens Skal vi Danse-sending. - Sinnsyk prestasjon, sier dommer Morten Hegseth. Video: TV 2 / Dagbladet TV Vis mer

- Og jo færre som fikk det til og jo vanskeligere det tydeligvis var, jo mer gira ble jo jeg på å få det til. Så, ja. Det gikk jo inn alkohol, og for min del er det jo kult å få til det som ikke er meningen, uttalte han og la til at de egentlig «fikk smuglet inn hva som helst».

Ifølge Dreyer ble smuglingen oppdaget «av og til», men det forhindret ikke at det ble smuglet inn mer. Når det kom til eventuelle konsekvenser kunne han si følgende:

- Ja, altså, det var jo snakk om noe greier, men … Jeg sa bare hvordan ting er. Jeg er en gutt på 27 år som synes det er artig å gjøre ting jeg ikke får lov til.

LES OGSÅ: Ba for hverandre hver dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer