«Farmen»:

Gjemte ting i BH-en

- En liten luksus.

TOK MED VELVÆREPRODUKTER: Noen av deltakerne røper at de tok med seg velværeprodukter inn på gården. Foto: Anton Soggiu / TV 2
TOK MED VELVÆREPRODUKTER: Noen av deltakerne røper at de tok med seg velværeprodukter inn på gården. Foto: Anton Soggiu / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I «Farmen»-universet er visjonen å gjenskape Norge for 100 år siden, og deltakerne må leve deretter. Målet er å gjøre opplevelsen så autentisk som overhodet mulig for deltakerne - uten moderne hjelpemidler.

År etter år slår imidlertid glansbildet sprekker, og det er ikke uvanlig at deltakerne klarer å smugle inn «luksusvarer» som såpe eller røyk.

Også i år kan TV 2 melde at de er kjent med at minst tre deltakere klarte å smugle inn ulovlige velværeprodukter, og to av dem kan avsløre en noe utspekulert måte å smugle på.

- En liten luksus

Til TV 2 kan Maymona Mohamed (26) dele at hun tok med seg en øyevippekost, mens Dagny Vartdal (50) røper at hun tok med seg en leppestift inn.

De benyttet seg av samme metode da de skulle ta med seg de estetiske produktene, nemlig å gjemme det mellom puppene og BH-en.

Vartdal forteller at selv om en leppestift kan virke som noe ubetydelig, var det viktig for henne å ha med litt sminke.

- Det virker kanskje som en ubetydelig ting, men for oss jenter er det en liten ting som blir en liten luksus. Man får det litt bedre med seg selv når man får være litt kvinne, sier hun til TV 2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer