Hertuginne Meghan:

Gjemte seg på hemmelig babyshower

Feiret med 15 av sine beste venner i New York.

BABYSHOWER: Hertuginne Meghan (37) feiret denne uken en hemmelig babyshower med vennene sine i New York. Foto: NTB Scanpix
BABYSHOWER: Hertuginne Meghan (37) feiret denne uken en hemmelig babyshower med vennene sine i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Både prins Harry (34) og gravide hertuginne Meghan (37) er meget travle for tiden, og de begge er ute å farter en del, enten det er kongelige eller personlige ærend.

Hertuginnen, som har termin i april, dukket denne uken opp i New York for å delta på sin egen babyshower, som hennes gode venner hadde stelt i stand.

Til tross for mye oppstyr, skal festen kun ha vært en liten sammenkomst for Meghan og 15 av hennes beste venner.

- Dette er siste gang mange av dem får se Meg før hun føder, så det er fint å dele den dyrebare tiden, skal en anonym kilden ha sagt til Harper's Bazaar.

Kledd i helsvart

Vennene ble observert ankomme hotellet tidligere på dagen med blå gaver, i tillegg til flere buketter med rosa roser, noe fans i ettertid prøver å tolke som et hint på babyens kjønn.

GJEMMER SEG: Det var tydelig at hertuginnen ville prøve å gjemme seg i forbindelse med babyshoweren, og hun gikk kledd i svart hele dagen. Foto: NTB Scanpix
GJEMMER SEG: Det var tydelig at hertuginnen ville prøve å gjemme seg i forbindelse med babyshoweren, og hun gikk kledd i svart hele dagen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hertuginnen, som nå er syv måneder på vei, er som regel ivrig på å både vinke og slå av et par ord med fansen. Denne gangen var hun derimot kledd i helsvart for å skjule sin voksende babymage, mens hun aktivt prøvde å gjemme seg for fotografer og fans.

SOLBRILLER: Hertuginnen hadde på seg solbriller under store deler av turen, trolig for å ikke få blikkontakt med noen. Foto: NTB Scanpix
SOLBRILLER: Hertuginnen hadde på seg solbriller under store deler av turen, trolig for å ikke få blikkontakt med noen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
7 MÅNEDER: Meghan er nå syv måneder på vei, noe som kan sees på den voksende babymagen. Foto: NTB Scanpix
7 MÅNEDER: Meghan er nå syv måneder på vei, noe som kan sees på den voksende babymagen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den kommende mammaen ankom New York forrige fredag, og brukte tiden på både shopping og lunsj med venninner.

Blant annet tilbrakte hun mye av tiden sammen med stylisten Jessica Mulroney (39). Bestevenninnene møttes i Toronto da Meghan spilte i tv-serien «Suits».

På lørdag ble de observert på bakeriet Ladurée i det populære shoppingstrøket SoHo, der de spiste makroner og drakk te sammen. Ifølge Hello Magazine har Meghan tidligere fortalt hvor mye hun elsker bakeriet, og har omtalt det som «et lite stykke Paris i midten av New York».

Stjernespekket

I løpet av turen har hun også brukt tiden på flere shoppingturer i byen, og skal angivelig ha kjøpt en rekke nye babyklær som hun tok med tilbake til England.

Blant gjestene på den lavmælte festen var hennes nære venn Markus Anderson (41). Ifølge The Sun skal han være mannen som bør få æren for at Meghan og Harry først møttes.

Også tennisstjernen Serena Williams (37) og tidligere «Suits»-kollega Abigail Spencer (37) var blant gjestene på festen.

GODE VENNER: Stylisten Jessica Mulroney, skuespilleren Abigail Spencer og tennisstjerna Serena Williams var alle til stede på babyshoweren. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Stylisten Jessica Mulroney, skuespilleren Abigail Spencer og tennisstjerna Serena Williams var alle til stede på babyshoweren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De som derimot ikke var til stede var ektemannen prins Harry (34), som måtte være i London grunnet jobb. Hertuginnens mor, Doria Ragland (62), var observert mens hun gikk tur med hunden sin i Los Angeles, og Meghans svigerinne Kate Middleton (37) var heller ikke å se.

Vil unngå barnepiker

For en tid tilbake kom det frem at det kongelige paret for tiden holder på med å pusse opp eiendommen på Frogmore Cottage for flere millioner.

Meghan og Harry vil få et eget barneværelse, treningsrom og yogastudio i sitt nye hjem, og planen er ifølge flere medier, deriblant Vanity Fair, at Meghans mor, Doria, vil få et eget rom i huset.

Dorias rom skal ligge i tilknytning til barneværelset, og barneværelset skal i tillegg til det ekstra soverommet være tilknyttet et eget lekerom for barnet.

Flere kilder nær paret hevder at paret ikke kommer til å følge kongelig presedens, der det er vanlig å hyre inn en barnepike til sine kommende barn, og heller få hjelp av mamma Doria med barnepass - i hvert fall i starten.

«SKREMMENDE»: I desember 2018 ble de levende voksfigurene av hertuginne Meghan og prins Harry vist frem ved Madame Tussauds i Berlin. Reaksjonene har ikke latt vente på seg. Video: NTB Scanpix / Madame Tussauds Vis mer

Som kongelige har Meghan og prins Harry ubegrenset tilgang til profesjonelle barnepiker, men de skal angivelig ikke ha lyst til å følge i hertuginne Kate (37) og prins Williams (36) fotspor.

Ifølge Vanity Fairs kongehusekspert, Katie Nicholl, som har snakket med flere kilder, vil Meghan heller at mamma Doria skal hjelpe til med den nye babyen.

- De har ingen planer om å hyre inn en barnepike med det første, og vil heller ta imot hjelp fra Meghans mor, sier Nicholl til Vanity Fair.

LES OGSÅ: - Ønsker å føde hjemme

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer