Gjemte seg i konas kløft

TV-stjernen Duane Chapman begravet hodet mellom konas bryster da han ankom Country Music Awards søndag kveld.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fotografene fanget en uvanlig posering på den røde løperen under Country Music Awards i Las Vegas søndag kveld. Duane «Dog» Chapman (60) kjent fra TV-serien «Dog the Bounty Hunter» ankom prisutdelingen med kona Elizabeth Smith (45).Smith viste frem fordelene i en svært generøs utringning og Dog var tydelig stolt av sin flotte kone. Foran pressen og flere superstjerner begravet han hodet i Elizabeths kløft og kysset henne heftig. Det lidenskapelige opptrinnet vekker nå oppmerksomhet verden rundt. - Elizabeth Chapman viste nok en gang frem sin store byste på den røde løperen søndag kveld. Og ektemannen Duane klarte ikke å motsto og begravet hodet i konas kløft mens de poserte for bilder. Elizabeth kniste av begeistring mens ektemannen oppførte seg usikkelig før showet, skriver Daily Mail. Avisen har også lagt merke til parets helt spesielle stil, som kanskje ikke helt henger med i tiden. Duane kom i en sort skinnblazer med et krystallkors på armen, mens Smith valgte en lyserosa ballkjole med strassblomster.  - Den solbrune duoen kledde seg etter country-kleskoden, men antrekkene var utdatert og passet nok bedre på 1980- eller 1990-tallet. Snart er Duane og Elizabeth tilbake på TV-skjermen med en ny serie «Dog and Beth: On the hunt» der de lærer opp andre dusørjegere.  LES OGSÅ: Dusørjegeren finner ikke sin egen sønn

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer