Gjemte seg for fotografene

Suri Cruise var ikke like glad for blitzregnet som mamma Katie Holmes.

Publisert
SEOGHØR.NO:   Hun er en hardtarbeidende mor, Katie Holmes (33)

Nå er den nyskilte skuespillerinnen tilbake på jobb, i Broadway-oppsetningen «Dead Accounts».

- Det er fantastisk å være tilbake igjen. Vi er midt oppi øvingen nå, og det er veldig spennende. Jeg tror folk kommer til å både le og bli rørt, sier hun til HelloMagazine

På lørdag var ble Katie og datteren Suri Cruise (6) observert når de forlat The Music Box Theater i New York City, etter at Holmes hadde deltatt på prøvene til hennes nye skuespill «Dead Accounts».

Men mens Katie smilte til fotografene, virket hennes datter mindre glad for blitzregnet som ventet utenfor teateret.

Katie skulle etter planene gjøre hennes comeback til scenen denne helgen med flere forhåndsvisninger av hennes nyeste komedie, men på grunn av orkanen Sandy, ble forestillingen utsatt til mandag.

- Jeg har hatt lyst til å stå på scenen helt siden «All My Sons». Det er virkelig flott å gjøre et nytt stykke der man skal få folk til å le - forhåpentligvis, fortalte hun til New York Daily News

I henhold til produksjonsselskapets hjemmeside, handler skuespillet om en bror, søster og en overraskende gjenforening som snur familiens liv på hodet. Premieren på skuespillet er satt til 29. november.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Tok T-Banen på vei til ny jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer