Gjemte hemmelig date under teppe

Men datens mamma benekter at paret er sammen.

SEHER.NO:  Det er kun noen uker siden det ble kjent at popstjernen Christina Aguilera (29) og ektemannen Jordan Bratman (33) har søkt om skilsmisse.

Men allerede nå kan det se ut til at «What a girl wants»-stjernen har funnet seg en ny mann.

Fredag ble nemlig popstjernen avbildet i det hun forlot Hollywood-restauranten SoHo House med venneparet Nicole Richie og Joel Madden.

I baksetet i bilen, som Madden kjørte, «gjemte» popstjernen da en ukjent mann, som i ettertid har vist seg å være Matthew D. Rutler, en assistent på settet til Aguileras nye film «Burlesque», skriver Daily Mail.

Rutler har jobbet med en rekke ulike filmer og er også gitarist i bandet Natt Mott Band.

Christina og Jordan har så langt holdt tett om bruddet mellom dem, selv om det har versert en rekke utrorykter. I tillegg ble det for kort tid siden kjent at Aguilera ble fraktet til legevakten med sprukken leppe rett før skilsmissen ble kjent.

Aguilera har tidligere fortalt at hun ønsker å holde ting privat enn så lenge.

- Ut av respekt for ektemannen min, foretrekker jeg å holde visse ting privat. Akkurat nå forsøker jeg bare å finne ut av hvordan jeg skal klare meg i hverdagen, har stjernen uttalt.

Popstjernen har heller ikke kommet med noen uttalelse i forbindelse med «daten» med Rutler forrige helg, men Rutlers mamma, Kathleen, sier til Radar Online at de to kun er gode venner.

- Jeg kan si at de absolutt ikke dater. De er venner, men ikke noe mer enn det. Akkurat nå trenger Christina en skulder å gråte på, og det er akkurat det Matthew gjør, sier hun.

Ifølge Rutler er Matthew en fantastisk sønn og en god støtte for popstjernen i denne tunge stunden.

- Han er en fantastisk sønn og en veldig lojal person, som hater å se noen lei seg. Det er ingen tvil om at han koser seg i Christinas selskap, som en venn! Det er akkurat det hun ønsker seg nå, en venn. Matthew har fortalt meg at hun synes det er vanskelig å finne noen oppriktige mennesker som lytter til henne. Uansett hva det kan virke som, så synes hun dette bruddet er svært tøft, sier Rutler.

Christina og Matthew skal også ha blitt observert sammen Halloween-helgen, i tillegg til fredagens middagdate med Richie og Madden.

Ifølge Rutler gjemte imidlertid sønnen seg fordi han var redd for hva folk ville tro hvis de så dem sammen.

- Han er ikke spesielt opptatt av stjerner og det glamourøse i Hollywood. Da de møttes for første gang ringte han meg og sa at han var litt tvilsom til om de kunne være venner, på grunn av den uønskede oppmerksomheten man kanskje kunne få. Han sendte meg en SMS og fortalte at han var blitt fotografert med henne, og sa «mamma, jeg tror kanskje jeg har et problem». Jeg trodde det kanskje var fordi han hadde mistet lommeboken sin, men han fortalte meg at det var fordi han hadde blitt sett med henne, sier Rutler:

- Christina er ikke interessert i en ny mann akkuratn nå, og Matthew er hvertfall ikke klar for et forhold eller barn. Bandet og arbeidet er hans største prioritering akkurat nå. Han trivs i selskapet hennes og er glad over å kunne snakke med henne.Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Eksmannen nekter å flytte ut