GJEMTE GODTERIET: Line var redd for å ryke ut av Top Model hvis hun ble tatt i å spise godteri. F.v: Vendela Kirsebom, Line Stolen Wilberg og kjendisstylist Jan Thomas. Foto: TV3
GJEMTE GODTERIET: Line var redd for å ryke ut av Top Model hvis hun ble tatt i å spise godteri. F.v: Vendela Kirsebom, Line Stolen Wilberg og kjendisstylist Jan Thomas. Foto: TV3Vis mer

Gjemte godteposen for Jan Thomas

Line Stolen Wilberg var redd for å ryke ut av Top Model.

SEHER.NO: I reklamene som går på tv-skjermene for tiden forteller programleder Vendela Kirsebom at det vil bli en "lang og tøff vei og gå" til de 15 forventningsfulle jentene som er med i årets sesong av Top Model.

En av dem som kan skrive under på det, er 16 år gamle Lørenskog-jenta Line Stolen Wilberg.

- Jan Thomas sa at vi måtte legge om matvanene våre, og da løp jeg opp på rommet mitt for å gjemme en stor godtepose jeg hadde tatt med meg inn i huset, forteller Line til rb.no.

Line innrømmer at hun har vanskeligheter med å gi opp godteriet og hadde sneket posen inn siden deltagerne ikke fikk lov til å gå ut og handle på egenhånd.

– Jeg er et par centimeter for lav, og jeg har fått høre at jeg må bli tynnere, både før, under og etter konkurransen. Men samtidig kan jeg aldri tenke meg å pådra meg en spiseforstyrrelse, eller å bli så tynn som for eksempel Vendela. Det tror jeg ikke vil være sunt for meg på lang sikt, legger den unge jenta til.

I hele sommer måtte Line skjule at hun var med på innspillingen for alle andre enn nærmeste familie, og sitter fortsatt på mange hemmeligheter som ikke kan røpes.

Og selv om Line synes det er veldig morsomt å være modell tror hun ikke det blir noen heltidsjobb for henne. Hun ble også overrasket over hvor lite hun synes hun lærte av å være med i programmet.

- Det var skuffende. Jeg trodde det kom til å være en fin mulighet for å lære mye om modellyrket, men jeg lærte ingenting. Men jeg innser at programmet er ment for å underholde seerne, ikke lære oss noe, forteller hun åpenhjertig til avisen.

Line forteller at hun har fått flere modelloppdrag etter programmet, blant annet under Oslo Fashion Week.

- Jeg har nok lært mer etter konkurransen, legger Lørenskog-jenta til.

Top Model har premiere mandag 8. september på TV3.

LES OGSÅ: Slåsskamp blant Top Model-jentene.