Gjemmer seg etter tvillingfødselen

Det er vanskelig å se om Mariah Carey stråler av babylykke bak alle livvaktene.

I SKJUL: Mariah Carey valgte å skjule seg bak solbriller og to assistenter da hun onsdag viste seg offentlig for første gang etter tvillingfødselen 30. april. Her venter hun på en taxi som skal frakte henne de par kvartalene hjem til Manhattan-leiligh Foto: Stella  Pictures
I SKJUL: Mariah Carey valgte å skjule seg bak solbriller og to assistenter da hun onsdag viste seg offentlig for første gang etter tvillingfødselen 30. april. Her venter hun på en taxi som skal frakte henne de par kvartalene hjem til Manhattan-leiligh Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av mediesky Mariah, og datteren, nederst i saken!

SEHER.NO: Artist og skuespiller Mariah Carey (42) og ektemannen Nick Cannon (30) kunne ta imot sine førstefødte 30. april i år.   

De to tvillingene, gutten Moroccan Scott og piken Monroe, ble oppkalt etter henholdsvis et rom i foreldrenes leilighet og filmikonet Marilyn Monroe. I forkant av fødselen var Carey svært åpen rundt graviditeten - hun stilte blant annet opp naken og høygravid på en magasinforside, og la ut Twitter-bilder av sin dekorerte gravidmage.

Nylig postet hun også et bilde av datteren Monroe på Twitter-profilen sin, et morsomt fotografi som ikke viser stort mer enn et babyteppe og en knapt åtte uker gammel håndflate.

«Dette er baby Monroe som sier «ingen bilder, kjære», er Careys humoristiske kommentar til bildet.

Men popdivaen har tydeligvis valgt å følge opp datterens holdning til fotografer. Da den nybakte tvillingmoren viste seg offentlig i New York onsdag, sørget hun i hvert fall for å være vel bevoktet av flere assistenter. Hun ankom familiens Manhattan-leilighet i en bil, iført solbriller, t-skjorte og en hettejakke, skriver UsWeekly.

Ifølge RadarOnline er dette første gang Carey viser seg offentlig etter at hun ble mamma for drøye to måneder siden. Ifølge StellaPictures hadde 42-åringen bestemt seg for å ta taxi hjem onsdag, selv om hun kun befant seg et par kvartaler unna leiligheten i Tribeca i New York.

Bilder av stjernen viser at hun holdt seg i bakgrunnen mens hun ventet på bilen, beskyttet mot fotografene av én kvinnelig og én mannlig assistent.


Kanskje stjernen er såpass mediesky fordi hun er redd hun ikke har klart å miste babyvekten i samme rekordfart som en rekke andre Hollywood-mammaer? Noe som isåfall er fullt forståelig, spesielt siden hun har båret frem to babyer...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hasselhoff sa ja til porno-rolle  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer