UBETALT SKATT: Nicholas Cage har gjeld som har økt til over 37 millioner kroner. Foto: All Over Press
UBETALT SKATT: Nicholas Cage har gjeld som har økt til over 37 millioner kroner. Foto: All Over PressVis mer

Gjeldsmareritt for Cage

Men filmstjernen må ikke jobbe så veldig hardt for å slette gigantgjelden...

SEHER.NO: "Nathional Trasure"-stjernen Nicolas Cage (49) har pådratt seg enorm gjeld på ubetalt skatt.

Et føderalt dokument, som kjendinettstedet TMZ innehaver,  viser til at Cage har ubetalt skatt fra helt tilbake til 2002. Gjennom årenes løp har gjelden steget til en overkant av 37 millioner norske kroner.

Nicolas Cage hevdes å ha brukt sitt LA-baserte firma, Saturn Production, til å ulovlig ha skrevet av penger i personlige utgifter. Limousiner, måltider, gaver, reiser og hans Gulfstream 1159A turbojet er blant tingene Oscar-vinneren har skrevet av.

Nicholas Cage har tidligere truet med å slutte i filmbransjen, da han ikke lengre får de rollene han ønsker.

- Noen filmstjerner ser ut til at de har det supermorro med det de gjør, men jeg er lei av det. Det har fått meg til å isolere meg stadig mer. Av en eller annen grunn virker det som jeg irriterer publikum. Folk som liker en type film, liker ikke å se meg gjøre andre sjangre. Ting jeg sa og gjorde tidlig i karrieren plager meg fortsatt, sier Cage til CBS4denver.com

Med tanke på all gjelden, må nok Nicholas vente til han har spilt i ennå en film før han kan gå av med pensjon. Men helt mørkt ser det likevel ikke ut for Gage, som på en enkelt film gjerne tjener i overkant av 100 millioner kroner.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her ankommen han festen - i en kiste!