Giuliana Rancic slår tilbake mot kroppskritikken

- Det er tøft å se seg selv i speilet, sier TV-stjernen.

SÅRENDE KOMMENTARER: Selv om Giuliana Rancic prøver å dekke til sin svært slanke kropp, så blir hun likevel kritisert for å være for tynn.
SÅRENDE KOMMENTARER: Selv om Giuliana Rancic prøver å dekke til sin svært slanke kropp, så blir hun likevel kritisert for å være for tynn. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Programlederen og journalisten Giuliana Rancic (40) har rast ned i vekt den siste tiden, og har måtte tåle mye negativ oppmerksomhet rundt sin egen kropp.

Rancic, som fikk diagnosen brystkreft i 2011 og fjernet begge brystene samme året, har selv forholdt seg taus rundt temaet, men nå har hun fått nok av heksejakten og slår tilbake.

- Noen mennesker sa: «Kreften er mest sannsynlig kommet tilbake». Og jeg ble anklaget for å ha alle mulige spiseforstyrrelser. Jeg tenkte med meg selv: «Gode Gud, hvis noen virkelig trodde jeg hadde spiseforstyrrelser, så er dette en grusom måte å si det på», forteller hun til People.com.

Heldigvis er 40-åringen fremdeles frisk, men hun avslører at medisinen hun har tatt siden 2012 for å holde sykdommen borte har hatt en stor effekt på kroppen hennes.

- Jeg merket etterhvert at jeg spiste mye uten å legge på meg. Dette gjorde meg bekymret, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG GIFT: Giuliana Rancic har vært gift med Bill Rancic i åtte år og han har stått trygt ved sin kones side gjennom de tøffe årene. Foto: Ap
LYKKELIG GIFT: Giuliana Rancic har vært gift med Bill Rancic i åtte år og han har stått trygt ved sin kones side gjennom de tøffe årene. Foto: Ap Vis mer

Blir såret av kritikken

Rancics lege informerte henne om at medisinen kan endre stoffskiftet og føre til vekttap.

- Det er sårende å høre at folk synes jeg er så tynn at det er stygt, men det er ingenting jeg kan gjøre. Jeg er heldig som i det hele tatt har en krefttype som reagerer på medisinen.

- Jeg spiser mer enn alle vennene mine, og har et solid, sunt og balansert kosthold. Jeg spiser dessert nesten hver eneste kveld, og jeg prøver ikke å skjule noe, forklarer hun til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

GÅR PÅ MEDISIN: Giuliana Rancic har fått hard medfart i media etter å ha vist frem sin spede ramme på røde løpere de siste månedene.  Foto: SipaUSA
GÅR PÅ MEDISIN: Giuliana Rancic har fått hard medfart i media etter å ha vist frem sin spede ramme på røde løpere de siste månedene. Foto: SipaUSA Vis mer

Ble vraket fra fotoshoot fordi hun var for tynn

Ettbarnsmoren innrømmer at hun syntes det kan være vanskelig å håndtere måten kroppen og utseendet henne har forandret seg på.

- Det er tøft å se seg selv i speilet. Jeg er veldig tynn. Jeg ønsker å se sunn, vakker og sexy ut, men det går ikke.

- Jeg ønsker ikke at vekten min skal distrahere folk fra jobben jeg gjør, men slik har det blitt hvis jeg går i antrekk hvor armene eller ryggen min er synlig.

Det har vært noen tøffe år for den talentfulle programlederen på flere måter.

Lenge har hun og ektemannen Bill ønsket å gi sønnen Duke (2 1/2) et søsken, og dette har resultert i en spontanabort og flere mislykkede prøverørsbehandlinger.

I tillegg mistet hun sin gode venninne og kollega Joan Rivers i høst.

Nylig fikk hun også en forespørsel om å stille opp for et kjent amerikansk blad, men publikasjonen valgte plutselig å trekke seg fordi hun var «for tynn».

- Det var utrolig sårende. Jeg går på kreftmedisin og gjør det beste jeg kan, forteller hun.

DRØMMER OM FLERE BARN: Rancic ønsker desperat å gi sønnen Duke en søster eller bror, men foreløpig ser det mørkt ut. Foto: Broadimage
DRØMMER OM FLERE BARN: Rancic ønsker desperat å gi sønnen Duke en søster eller bror, men foreløpig ser det mørkt ut. Foto: Broadimage Vis mer

LES OGSÅ: - Russell Crowe var utrolig frekk med meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer