SÅRENDE KOMMENTARER: Selv om Giuliana Rancic prøver å dekke til sin svært slanke kropp, så blir hun likevel kritisert for å være for tynn.
SÅRENDE KOMMENTARER: Selv om Giuliana Rancic prøver å dekke til sin svært slanke kropp, så blir hun likevel kritisert for å være for tynn.Vis mer

Giuliana Rancic slår tilbake mot kroppskritikken

- Det er tøft å se seg selv i speilet, sier TV-stjernen.

SEOGHØR.NO: Programlederen og journalisten Giuliana Rancic (40) har rast ned i vekt den siste tiden, og har måtte tåle mye negativ oppmerksomhet rundt sin egen kropp.

Rancic, som fikk diagnosen brystkreft i 2011 og fjernet begge brystene samme året, har selv forholdt seg taus rundt temaet, men nå har hun fått nok av heksejakten og slår tilbake.

- Noen mennesker sa: «Kreften er mest sannsynlig kommet tilbake». Og jeg ble anklaget for å ha alle mulige spiseforstyrrelser. Jeg tenkte med meg selv: «Gode Gud, hvis noen virkelig trodde jeg hadde spiseforstyrrelser, så er dette en grusom måte å si det på», forteller hun til People.com.

Heldigvis er 40-åringen fremdeles frisk, men hun avslører at medisinen hun har tatt siden 2012 for å holde sykdommen borte har hatt en stor effekt på kroppen hennes.

- Jeg merket etterhvert at jeg spiste mye uten å legge på meg. Dette gjorde meg bekymret, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG GIFT: Giuliana Rancic har vært gift med Bill Rancic i åtte år og han har stått trygt ved sin kones side gjennom de tøffe årene. Foto: Ap
LYKKELIG GIFT: Giuliana Rancic har vært gift med Bill Rancic i åtte år og han har stått trygt ved sin kones side gjennom de tøffe årene. Foto: Ap Vis mer

Blir såret av kritikken

Rancics lege informerte henne om at medisinen kan endre stoffskiftet og føre til vekttap.

- Det er sårende å høre at folk synes jeg er så tynn at det er stygt, men det er ingenting jeg kan gjøre. Jeg er heldig som i det hele tatt har en krefttype som reagerer på medisinen.

- Jeg spiser mer enn alle vennene mine, og har et solid, sunt og balansert kosthold. Jeg spiser dessert nesten hver eneste kveld, og jeg prøver ikke å skjule noe, forklarer hun til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

GÅR PÅ MEDISIN: Giuliana Rancic har fått hard medfart i media etter å ha vist frem sin spede ramme på røde løpere de siste månedene.  Foto: SipaUSA
GÅR PÅ MEDISIN: Giuliana Rancic har fått hard medfart i media etter å ha vist frem sin spede ramme på røde løpere de siste månedene. Foto: SipaUSA Vis mer

Ble vraket fra fotoshoot fordi hun var for tynn

Ettbarnsmoren innrømmer at hun syntes det kan være vanskelig å håndtere måten kroppen og utseendet henne har forandret seg på.

- Det er tøft å se seg selv i speilet. Jeg er veldig tynn. Jeg ønsker å se sunn, vakker og sexy ut, men det går ikke.

- Jeg ønsker ikke at vekten min skal distrahere folk fra jobben jeg gjør, men slik har det blitt hvis jeg går i antrekk hvor armene eller ryggen min er synlig.

Det har vært noen tøffe år for den talentfulle programlederen på flere måter.

Lenge har hun og ektemannen Bill ønsket å gi sønnen Duke (2 1/2) et søsken, og dette har resultert i en spontanabort og flere mislykkede prøverørsbehandlinger.

I tillegg mistet hun sin gode venninne og kollega Joan Rivers i høst.

Nylig fikk hun også en forespørsel om å stille opp for et kjent amerikansk blad, men publikasjonen valgte plutselig å trekke seg fordi hun var «for tynn».

- Det var utrolig sårende. Jeg går på kreftmedisin og gjør det beste jeg kan, forteller hun.

DRØMMER OM FLERE BARN: Rancic ønsker desperat å gi sønnen Duke en søster eller bror, men foreløpig ser det mørkt ut. Foto: Broadimage
DRØMMER OM FLERE BARN: Rancic ønsker desperat å gi sønnen Duke en søster eller bror, men foreløpig ser det mørkt ut. Foto: Broadimage Vis mer

LES OGSÅ: - Russell Crowe var utrolig frekk med meg