SA JA: Gitte og Filip Loebbert ble forlovet lørdag. Det bekrefter førstnevnte via sin Instagram-profil. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SA JA: Gitte og Filip Loebbert ble forlovet lørdag. Det bekrefter førstnevnte via sin Instagram-profil. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Gitte Witt har forlovet seg

Skuespiller Gitt Witt og samboeren Filip Loebbert skal gifte seg.

Publisert

Lørdag kveld kunne skuespiller Gitte Witt (35) avsløre at hun og fotograf-samboeren Filip Loebbert har forlovet seg.

Den gledelige nyheten deler 35-åringen selv på sosiale medier.

- I dag hadde Filip sin første fotoutstilling. Og så ble jeg fridd til. Da måtte jeg ta et kveldsbad og kjenne på hvor fint alt sammen plutselig er, skriver Witt til et bilde av seg selv på Instagram, der hun viser frem forlovelsesringen.

Se og Hør har vært i kontakt med Witt, som ikke ønsker å utdype forlovelsen på nåværende tidspunkt.

Ble foreldre

Nyheten kommer nesten ett år etter at paret ble foreldre for første gang. I august i fjor avslørte Witt på Instagram at hun hadde født en sønn.

- Vi er bare utrolig glade for at han er frisk og har det godt, og at vi har blitt en liten familie, sa Filip til Se og Hør den gang.

Gitte er datter av filmprodusent og regissør Karin Julsrud, og har spilt i filmer som «Pornopung», «Varg Veum - Kalde Hjerter» og «Søvngjengeren».

I 2015 deltok hun også i «Skal vi danse» på TV 2.

Saken fortsetter under bildet.

GODE VENNINNER: Gitte Witt sammen med Jenny Skavlan (t.h.) på Vixen Blog Awards i 2016. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
GODE VENNINNER: Gitte Witt sammen med Jenny Skavlan (t.h.) på Vixen Blog Awards i 2016. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Svenske Filip, som tidligere har vært modell, jobber i dag som fotograf.

Paret møttes på kafé i 2014, og sammen driver de mat-og livstilsbloggen Gitte&Filip.com. Både på deres felles blogg og på fotografens Instagram-konto har det jevnlig dukket opp bilder av Gitte mens hun gikk gravid.

LES OGSÅ: - En større utfordring tror jeg neppe jeg vil få igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer