IMPONERER STORT: Leonardo DiCaprio er en av verdens største skuespillere. Nå får han også skryt for kroppen.  Foto: Fame Flynet
IMPONERER STORT: Leonardo DiCaprio er en av verdens største skuespillere. Nå får han også skryt for kroppen. Foto: Fame FlynetVis mer

- Gispet da jeg dro ned buksa på DiCaprio

Leonardo DiCaprio får skryt for manndommen.

SEOGHØR.NO: Leonardo DiCaprio (39) er kjent som en damemagnet og det skyldes nok ikke bare hans flotte utseende. Kjekkasen skal også være svært heldige med flere kroppsdeler.

Modellen Bobbie Brown tilbrakte en brennhet natt med den da 19 år gamle skuespilleren og fikk sjokk da Leonardo kastet klærne.

- Jeg kneppet opp buksene og dro ned boxer-shortsen. Det jeg så fikk meg til å gispe. Han gjorde skam på Tommy Lee, skriver Brown i sin nye bok Dirty Rocker Boys Love and Lust on the Sunset Strip.

AKTUELL: Leonardo DiCaprio har jobbet konstant de siste årene og er nå klar med tre nye filmer. Her er han i rollen som Jay Gatsby i nyversjonen av storfilmen «The Great Gatsby».  Foto: Fame Flynet
AKTUELL: Leonardo DiCaprio har jobbet konstant de siste årene og er nå klar med tre nye filmer. Her er han i rollen som Jay Gatsby i nyversjonen av storfilmen «The Great Gatsby». Foto: Fame Flynet Vis mer

Den barmfagre blondinen var tidligere forlovet med rockeren Tommy Lee, men synes ikke han var noe i forhold til «Titanic»-stjernen.

Deres erotiske møte tok en brå slutt da DiCaprio spurte om Bobbies sykdomshistorie.

- Så, Bobbie, har du noen sykdommer? Og hva med gonoré. Har du testet deg for det? skal Leonardo ha spurt om.

Brown er nå 44 år og i sin nye biografi forteller hun om flere netter sammen med berømte menn. Hun datet blant annet Kevin Costner på 1990-tallet, men romansen tok slutt da modellen nesten brant ned Costners soverom med sin sigarett.

Flere modeller har også satt pris på Leonardos fysikk. Han har blant annet vært sammen med Gisele Bündchen, Bar Refaeli og Erin Heatherton. Han dater for tiden den tyske modellen Toni Garrn.

LES OGSÅ: Droppet å kle på seg etter undertøys-showet