Giske har liten tid til kjæresten Haddy

- Jeg har en kjæreste som også har det travelt. Det er en fordel når man er travel selv, sier Arbeiderpartiet-politiker Trond Giske.

FLOTT PAR: Det var Se og Hør som i fjor sommer kunne avsløre at NRK-profilen Haddy N'jie og AP-politikeren Trond Giske hadde funnet kjærligheten. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FLOTT PAR: Det var Se og Hør som i fjor sommer kunne avsløre at NRK-profilen Haddy N'jie og AP-politikeren Trond Giske hadde funnet kjærligheten. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I disse dager er valgkampen inne i sin siste og avgjørende runde, og alle de aktuelle politikerne og partimedlemmene har lagt inn det siste støtet før folket går til valgurnene mandag 14. september.

For Arbeiderpartiet-politiker Trond Giske (48) har det vært noen svært hektiske måneder, og i et intervju med Dagbladet forteller trønderen at han har vært nødt til å bortprioritere kjærestetid med samboer Haddy N'jie (36):

- Jeg har en kjæreste som også har det travelt. Det er en fordel når man er travel selv.

Alltid tid til datteren

Men datteren Una (12), som han har med ekskjæresten Anne Grethe Moe (45), prioriterer han alltid:

- Henne har jeg alltid tid til, det sier seg selv. Men mye ekstra tid hjemme blir det ikke. I en valgkamp blir det mest reisin. Både jeg og Haddy har travle liv. Det betyr at vi har forståelse for at det er hektisk i perioder, legger han til i Dagbladet-intervjuet.

Saken fortsetter under bildet

DATTEREN: Trond Giske har datteren Una (9) med ekskjæresten Anne Grethe Moe. Her fra gallamiddagen i forbindelse med Nobels Fredspris 2014. Foto: Andreas Fadum
DATTEREN: Trond Giske har datteren Una (9) med ekskjæresten Anne Grethe Moe. Her fra gallamiddagen i forbindelse med Nobels Fredspris 2014. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Møttes via felles venner

Det var Se og Hør som sommeren 2014 avslørte at NRK-profilen og politikeren hadde blitt sammen.

- Vi ble kjent gjennom felles venner. Det var ikke noe «første blikk»-greie. Det var vel sånn det vanligvis skjer: Man er litt i samme kretser, og på samme arrangementer. Og så blir man bedre venner, og så plutselig: «å, jøss», har Haddy siden uttalt til VG Helg.

I sommer har Haddy ledet «Sommeråpent» på NRK side om side med Tore Strømøy (55).

LES OGSÅ: Slik uttaler du Trond Giskes navn

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer