Giseles nye flamme

Gisele Bundchen (26) dater en ny flamme - den storvokste, flotte amerikanske fotballspilleren Tom Brady (29).

KAPRET DRØMMEDAMA: Tom og Gisele skal ha blitt sammen like før jul. Foto: All Over Press
KAPRET DRØMMEDAMA: Tom og Gisele skal ha blitt sammen like før jul. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kjærligheten blomstrer!

SEHER.NO:  Hun har i et intervju beskrevet ham som "ganske søt", mens Brady selv har nektet å uttale seg om det gryende forholdet som skal ha pågått siden rett før jul.

Ifølge People ble supermodellen observert utenfor fotballaget New England Patriots' garderobe i Boston 14. januar, etter at Grady og hans lagkamerater hadde banket de gjestende San Diego Chargers.

LES OGSÅ: Hemmelig forelsket

Gisele Bundchen har vært singel siden bruddet med Leonardo DiCaprio i 2005, mens Tom Brady har hatt et tre år langt forhold til skuespilleren Bridget Mouynahan mest kjent for å ha spilt kona til Mr Big i "Sex og singelliv". Det tok slutt i midten av desember.

Da Gisele kommenterte Brady, var han fremdeles i forholdet og hun sørget da for å understreke at da var han «som en homofil» for henne: Det er for mange menn i verden til å gå for en mann som allerede har en kvinne. Livet er for kort.

SE HER: Slalomdate for Timberlake

Men nå er Brady riktig så singel. Dermed går også drømmen hennes om en høy kar endelig i oppfyllelse: Brady er 1.95 meter høy og veier 102 kilo, og er litt av en kraftkar sammenlignet med lille Leo som «bare» er 1.80 meter og tynn som en spiker.

Tidligere har Gisele, som selv rager 1.80 meter i været, nemlig uttalt at drømmemannen må være høyere enn henne.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer