Tom Brady:

Giseles ektemann hyller ekskjæresten

Hyllet skuespilleren i sosiale medier på bursdagen.

EKSEN OG KONA: Med Bridget Moynahan har Tom Brady en sønn, og med Gisele Bündchen har han en sønn og en datter. Foto: Matt Baron/BEImages/SplashNews/NTB
EKSEN OG KONA: Med Bridget Moynahan har Tom Brady en sønn, og med Gisele Bündchen har han en sønn og en datter. Foto: Matt Baron/BEImages/SplashNews/NTB Vis mer
Publisert

De aller fleste av oss har ekskjærester, men ikke alle har en like god tone som tilsynelatende NFL-proffen Tom Brady (43) har til sin eks, skuespilleren Bridget Moynahan (50).

Duoen var sammen fra 2004 til 2006, og da det ble slutt var Moynahan gravid med Brady.

Selv om de to hadde avsluttet forholdet, bestemte de seg likevel for å beholde barnet. Sønnen John «Jack» Edward (13) kom til verden i august 2007, og da hadde Brady allerede vært sammen med supermodellen Gisele Bündchen (40) i åtte måneder.

Hyllet på bursdagen

Til tross for en noe innviklet kjærlighetshistorie, så skal de to eksene ha klart å samarbeide godt om oppdragelsen til sønnen, i tillegg til å beholde vennskapet.

SUPERSTJERNE: Den amerikanske fotballstjernen Tom Brady har fått nettet til å koke etter at han postet denne videoen på Instagram. Reporter: Kristoffer Løkås Vis mer

Da Moynahan, kjent fra «Sex og singelliv» og «Blue Bloods», fylte 50 år onsdag var Brady raskt ute med å hylle henne på Instagram - hvor han har nesten ti millioner følgere.

- Gratulerer med dagen, Bridget Moynahan. Vi håper du har hatt en FANTASTISK dag, skrev han på et gammelt bilde av henne og deres felles sønn på Instagrams historiefunksjon.

Foto: Grab fra Tom Bradys Instagram
Foto: Grab fra Tom Bradys Instagram Vis mer

Den hyggelige oppmerksomheten kommer bare et par måneder etter at Moynahan viste sin støtte til Brady. Han ble nemlig historisk da han under Super Bowl førte Tampa Bay Buccaneers til 31-9-seier over Kansas City Chiefs. Han ble nemlig dermed spilleren med flest Super Bowl-seiere.

Moynahan delte i den anledning et bilde på Instagram, med det Page Six beskrev som en søt melding til eksen etter kampen.

«Jeg er ganske sikker på at jeg ikke er den enste fra patriot-nasjonen som feirer Buccaneers», skrev hun sammen med et bilde av eksen.

Skuespilleren brukte i tillegg emneknaggen «så stolt».

Jaget av pressen

For to år siden lettet 50-åringen på sløret om den svært sårbare perioden hvor hun ble singel som gravid.

Nyheten om Moynahan og Bradys brudd, samt Bradys nye romanse med Bündchen, vakte - kanskje ikke overraskende - stor oppsikt internasjonalt. Tabloidpressen jaktet stadig på nye vinklinger rundt det påståtte «trekantdramaet».

- Å gå gjennom det å være gravid og å få barn er utrolig personlige og intime øyeblikk, fortalte hun til People, og fortsatte:

HYLLEST: Reese Witherspoon la nylig ut bilde av dattera på Instagram. Det har fått kommentarfeltet til å renne over. Bilder: NTB Scanpix. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Jeg hadde biler som fulgte etter meg, og menn som gjemte seg i buskene utenfor huset mitt. Som nybakt mamma ønsker du å beskytte barnet ditt. Denne type oppmerksomhet føltes som en trussel.

Til tross for det noe kompliserte familielivet i starten av sønnens oppvekst, så klarte Bridget å gi Jack en trygg oppvekst utenfor offentlighetens lys sammen med ektemannen Andrew Frankel.

I tillegg føler skuespilleren seg heldig som har klart å samarbeide godt om 13-åringens oppdragelse med Brady og Bündchen.

- Tom og jeg ble enige om å oppdra et barn sammen og vi fant oss begge nye partnere som ikke bare har støttet oss i dette, men som også har elsket barnet vårt som om det var deres eget. Jeg tror ikke man kan ønske seg mer enn det. Min sønn er omgitt av kjærlighet, skrøt hun til People.

«Ingen ideell situasjon»

Høsten 2018 åpnet også Bündchen seg om den noe spesielle familiesituasjonen hun havnet i da hun forelsket seg i Tom Brady i desember 2006.

Paret ble introdusert via felles venner, og bare to måneder inn i forholdet fant de ut at Bridget var gravid.

- Det var ingen ideell situasjon for noen av oss. Det finnes ingen bruksanvisning som kan forberede deg på noe slikt, fortalte den brasilianske skjønnheten til People den gang, og fortsatte:

KJÆRESTER: Denne uken gjester Maria Mena «Senkveld», der snakker hun om kjæresten. «Senkveld med Helene og Stian» ser du på TV 2 fredag kl. 22.15. Video: TV 2 Vis mer

- Men jeg er enormt takknemlig overfor Bridget. Jeg vet at det var vanskelig, og selv kan jeg ikke se for meg et liv uten Jack. Jeg kaller ham bonusbarnet mitt. Han åpnet opp hjertet mitt på måter jeg ikke visste at eksisterte en gang. Jeg forelsket meg fullstendig i ham.

I 2009 giftet Bündchen og Brady seg, og selv om paret hadde blitt enige om å vente med å få felles barn i ti år, så gjorde hennes kjærlighet for Jack at hun ønsket å starte familie raskere.

Ti måneder etter bryllupet kom sønnen Benjamin (11) til verden, og tre år senere ble de foreldre til datteren Vivian (8).

Bridget Moynahan giftet seg med forretningsmannen høsten 2015. De har ingen barn sammen.

LES OGSÅ: Brudd: - Jeg vil aldri slutte å elske deg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer