JOMFRUOPPRØR: - Ingen er jomfru lenger, sier Gisele Bundchen. Her sammen med sin tidligere kjæreste Leonardo DiCaprio. Foto: Stella Pictures
JOMFRUOPPRØR: - Ingen er jomfru lenger, sier Gisele Bundchen. Her sammen med sin tidligere kjæreste Leonardo DiCaprio. Foto: Stella PicturesVis mer

Gisele: Vis meg en jomfru

Her er uttalelsen som får Vatikanet til å se rødt.

SEHER.NO: Supermodellen Gisele Bundchen (26) går til frontalangrep på den katolske kirkens regler om sex før ekteskapet. Den frittalende brasilianeren mener reglene er gått ut på dato.

- I dag er ingen jomfru når de blir gift, vis meg en som er jomfru, sier Gisele til avisen Folha de Sao Paulo ifølge WENN.

Den brasilianske skjønnheten anklager også Vatikanet for å være uansvarlige i sitt syn på prevensjon og abort.

- Hvis en kvinne føler at hun er for blakk, eller ikke er i en følelsesmessig tilstand til å oppdra barn, hvorfor skal hun da føde et barn? Spør Gisele.

- Det er latterlig å forby prevensjon, man trenger bare å tenke på sykdommene som blir overført uten prevensjon, jeg synes det skulle vært påbudt å bruke det, sier hun.

Uttalelsene vil nok provosere den katolske kirken i Giseles hjemland Brasil kraftig.

- Hvordan er det mulig å ville forby folk å bruke kondomer, og forby dem å ta abort? Jeg beklager, men det er umulig, sier Gisele.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.