VENTER BARN I DESEMBER: Tom Brady vet barnets kjønn. Det gjør ikke Gisele Bundchen. Foto: All Over Press
VENTER BARN I DESEMBER: Tom Brady vet barnets kjønn. Det gjør ikke Gisele Bundchen. Foto: All Over PressVis mer

- Gisele vet ikke barnets kjønn

Det er det kun pappaen som gjør...

SEHER.NO: Det har vært mye frem og tilbake når det gjelder kjønnet på supermodellen Gisele Bundchens (29) kommende barn.

Først ble det hevdet at Gisele, som har termin i desember, og ektemannen Tom Bradys (32) skulle få en gutt. Ifølge National Enquirer var modellen hoppende glad, og ønsket å kalle sønnen Gabriel.

I slutten av oktober ble det derimot hevdet at det slettes ikke var en gutt paret ventet, men en datter. Bundchen var ifølge Life and Style Magazine utrolig glad for denne nyheten.

Men nå skriver Us Magazine at Gisele ikke vet hva slags kjønn barnet har i det hele tatt. Hun ønsker nemlig å vente til selve fødselen med å finne det ut.

Tom Brady derimot, er en mann som ikke liker overraskelser. I et intervju med WEEI Sports Radio, fortalte han at han har full oversikt.

- Jeg er faktisk den eneste som vet barnets kjønn per dette tidspunkt. Min far spurte meg. Jeg holdt det hemmelig. Gisele vet det heller ikke. Det er en ganske god følelse å vite noe som ingen andre vet, sier han.

Den amerikanske fotballspilleren har sønnen John fra et tidligere forhold. Han hevder kona ikke har noe problem med at han vet barnets kjønn.

- Hun er en veldig intelligent kvinne. Jeg ønsket å vite det, og hun gjorde det ikke. "Kjør på", sier jeg. Det vil bli en overraskelse for henne.

Brady røper også trikset for hvordan han unngår å gå i fella, slik at hun til slutt skjønner hvilket kjønn det er.

- Jeg blander alltid han- og hunkjønn når jeg snakker om babyen. Jeg tror ikke jeg har hatt en glipp ennå. Jeg er veldig forsiktig når jeg snakker om det.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Barnets kjønn var feil