BLIR FORELDRE: Gisele Bundchen og Tom Brady venter sitt første barn sammen. Fra før av har Brady sønnen, John, fra et tidligere forhold. Foto: All Over Press
BLIR FORELDRE: Gisele Bundchen og Tom Brady venter sitt første barn sammen. Fra før av har Brady sønnen, John, fra et tidligere forhold. Foto: All Over PressVis mer

- Gisele venter en gutt

Supermodellen skal allerede ha bestemt seg for navn...

SEHER.NO: Supermodell Gisele Bundchen (29) og quarterback-ektemannen Tom Brady (32), har så langt ikke villet bekrefte at de venter deres første barn sammen.          
                                                                                                                                                           
I juli stilte imidlertid supermodellen opp på et fotooppdrag for klesmerket London Fog, og det var pressetalsmann Dari Marder som da klarte å forsnakke seg og avsløre graviditeten.
Ifølge Contactmusic har en kilde nå avslørt til National Enquierer at 29-åringen venter en en liten gutt, og at hun ønsker å kalle ham Gabriel.

- En av Giseles fem søstre heter Gabriela, og hun har alltid syntes at det var en fint navn. Gisele har vokst opp i en romersk-katolsk familie, og Gabriel er en erkeengel, en budbringer fra Gud i det nye testamentet, forteller kilden.

Gisele om Tom skal etter ryktene være overlykkelige over den hyggelige nyheten.


- Nå som Gisele vet at det er en gutt, gleder hun seg skikkelig, og hun forteller det til alle, sier kilden.

Den kommende babyen blir parets første barn sammen, men Brady har fra før av en to år gammel sønn, John Edward Thomas Moynahan, som han fikk sammen med ekskjæresten Bridget Moynahan kort tid etter at han ble sammen med Gisele.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Her er hun gravid