Gisele på tjukken?

Det går rykter om at den vakre supermodellen er to måneder på vei...

FORELSKET: Til tross for at Tom Brady venter barn med en annen, er Gisele hodestups forelsket i fotballstjernen. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Til tross for at Tom Brady venter barn med en annen, er Gisele hodestups forelsket i fotballstjernen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Er Gisele Bündchen (26) gravid? I følge den populære brasilianske nettsiden Glamurama.com.br er den sydamerikanske supermodellen allerede to måneder på vei.

 

Den langbente gasellen har datet fotballstjernen Tom Brady (29) siden før jul, og de to ble observert arm i arm i Paris i forrige måned.

 

Men Toms ekskjæreste Bridget Moyanahan (36) er også gravid med hans barn. ”Six Degrees” -stjernen var sammen med Tom i tre år, helt frem til de skilte lag i desember.  

 

- Jeg hadde løyet dersom jeg hadde sagt at jeg ikke vil ha familie. Mine foreldre har vært gift i 35 år, og har seks barn sammen. Men jeg er bare 26 år, så jeg har masse tid, uttalte Gisele nylig.

 

Så da gjenstår det å se om de to ufødte halvsøsknene havner i samme barnehage.

 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer