IKKE VALGT NAVN: Superparet Tom Brady og Gisele Bundchen fikk en sønn på tirsdag, men foreløpig har de ikke valgt noe navn. Brady var nemlig den eneste av de to som ville vite kjønnet på forhånd, og derfor har de ikke fått forberedt babynavn sammen Foto: All Over Press
IKKE VALGT NAVN: Superparet Tom Brady og Gisele Bundchen fikk en sønn på tirsdag, men foreløpig har de ikke valgt noe navn. Brady var nemlig den eneste av de to som ville vite kjønnet på forhånd, og derfor har de ikke fått forberedt babynavn sammen Foto: All Over PressVis mer

Gisele har blitt mamma

- Gisele er absolutt i ekstase.

SEHER.NO: Den amerikanske fotballstjernen Tom Brady (32) bekrefter nå at hans supermodellkone Gisele Bündchen (29) har født en velskapt sønn. Fødselen skjedde tirsdag kveld, og Gisele skal ha hatt tvillingsøsteren Patricia og moren Vania ved sin side for støtte.

Brady visste at de to ventet en gutt, men måtte holde det hemmelig for Gisele. Dermed har ikke paret valgt noe navn til den lille ennå.

- Jeg har ingen favoritter, så vi har ikke valgt noe ennå. Men alle har det veldig bra, sier Brady til People.

- Gisle er absolutt i ekstase. Hvorfor skulle hun ikke være det? Hun har fått en frisk gutt, sier en kilde til People.com.

- Hun ønsker seg en stor familie, som den hun kom fra, og nå har hennes tid kommet. Det er det hun alltid har ønsket seg mest, sier kilden videre.

Brady har sønnen Jack på to år fra et tidligere forhold med Bridget Moynahan.

Vi belønner gode kjendistips.Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik mistet hun babyvekten