Gisele Bundchen viste frem babymagen

Disse bildene bekrefter det supermodellen ikke vil bekrefte.

LYKKE: Gisele Bundchen og ektemannen Tom Brady koste seg med barna sine da Bradys amerikanske fotball-lag, the New England Patriots, hadde fotballtrening tidligere i høst. Foto: All Over Press
LYKKE: Gisele Bundchen og ektemannen Tom Brady koste seg med barna sine da Bradys amerikanske fotball-lag, the New England Patriots, hadde fotballtrening tidligere i høst. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Til tross for at det er flere måneder siden kjendispressen fikk nyss om supermodell Gisele Bundchens (31) graviditet nummer to, har den brasilianske skjønnheten holdt kortene tett til brystet.

Og det gjør hun fremdeles.

Men selv hvor hardt hun prøvde å få draperingene på kjolen til å skjule den voksende magen, var det ingen tvil om at 31-åringen venter hennes og ektemann Tom Bradys (35) andre barn sammen.
 
Torsdag i forrige uke gjestet hun nemlig rød løper i anledning åpningen av en fotoutstilling av fotograf Mario Testino i Boston, og så feiende flott ut i en sort kjole med mørk dressjakke over.

Fra før har modellen og quarterbacken sønnen Benjamin (snart 2), som hun fødte i badekaret, mens Brady har sønnen Jack (4) fra forholdet med skuespiller Bridget Moynahan (42).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Gisele Bundchen avslører sine slankehemmeligheter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer