GIR SEG: Verdens største supermodell, Gisele Bündchen, går sitt siste catwalk-show neste måned. Foto: All Over Press
GIR SEG: Verdens største supermodell, Gisele Bündchen, går sitt siste catwalk-show neste måned. Foto: All Over PressVis mer

Gisele Bündchen legger opp

Men supermodellen forsvinner ikke helt fra rampelyset.

SEOGHØR.NO: Etter 20 år som catwalk-modell setter Gisele Bündchen (34) skoene på hylla, melder E!News.com.

Den brasilianske skjønnheten vil gå sitt siste offisielle show under moteuka i São Paulo 20. april, og avslutter dermed karrieren i hjemlandet.

Nyheten om at Gisele pensjonerer seg fra catwalken ble først rapportert av Moda Estadão, og etterpå repostet Bündchen beskjeden selv på sin egen Twitter-konto, skriver nettstedet.

34-åringen var den første av en rekke brasilianske modeller som slo gjennom internasjonalt, og har siden 2004 vært verdens best betalte modell.

Saken fortsetter under bildet.

ETTERTRAKTET: Gisele vil fremdeles fortsette å ta modelloppdrag for kampanjer og fashionshoot. Her i en video for italienske Vogue. Foto: insight media/All Over Press
ETTERTRAKTET: Gisele vil fremdeles fortsette å ta modelloppdrag for kampanjer og fashionshoot. Her i en video for italienske Vogue. Foto: insight media/All Over Press Vis mer

Mektig kvinne

I fjor sommer åpnet hun seg til Elle magazine om hvorfor hun tror at karrieren hennes har holdt i så mange år.

- Mennesker stoler på meg når de booker meg til en jobb. Det minste jeg gir dem er 100 prosent. Jeg har aldri kommet for sent, jeg respekterer folk og jeg gjør alltid mitt beste. Jeg har tatt millioner av bilder gjennom årenes løp, og jeg synes fremdeles det er kjempe gøy, fortalte hun.

I 2007 ble hun kåret til den 16. rikeste kvinnen i underholdningsindustrien, og i fjor havnet hun på Forbes topp 100-liste over de mest innflytelsesrike kvinnene i verden.

Selv om Gisele ikke lenger vil bli å se på verdens største catwalker vil hun fremdeles fortsette å vil jobbe som modell.

Siden 2009 har den langbeinte blondinen vært gift med NFL-proffen Tom Brady (37), og sammen har de barna Benjamin (5) og Vivian (2 1/2).

 

LES OGSÅ: - Jeg er så stolt av denne mannen