SMELLVAKKER: Fra 2000 til 2007 var Gisele Bundchen en av «englene» til undertøysmerket Victoria's Secret. Her er hun på catwalken i undertøysshowet sammen med Tyra Banks (bak) i 2003. I 2015 feiret hun 20 år som modell - på forsiden av brasilianske Vogue (t.h).  Foto: Ap/ Faksimile Vogue Brasil
SMELLVAKKER: Fra 2000 til 2007 var Gisele Bundchen en av «englene» til undertøysmerket Victoria's Secret. Her er hun på catwalken i undertøysshowet sammen med Tyra Banks (bak) i 2003. I 2015 feiret hun 20 år som modell - på forsiden av brasilianske Vogue (t.h). Foto: Ap/ Faksimile Vogue BrasilVis mer

Gisele: - Jeg ble mobbet for utseendet

Supermodellen glemmer aldri de sårende kommetarene hun fikk om utseendet sitt som 14-åring.

SEOGHØR.NO: Gisele Bundchen (35) var den første av en rekke brasilianske modeller som slo gjennom internasjonalt, og har siden 2004 vært verdens best betalte modell.

Hun har også blitt kåret til den 16. rikeste kvinnen i underholdningsindustrien, og havnet på Forbes topp 100-liste over de mest innflytelsesrike kvinnene i verden.

I mars i fjor bekreftet Gisele imidlertid at hun skulle legge opp som catwalk-modell.

Måneden etter gikk den brasilianske skjønnheten sitt siste offisielle show under moteuka i São Paulo, og avsluttet dermed karrieren i hjemlandet.

- Kroppen min forteller meg automatisk om det jeg driver med er verdt det. Men nå har den bedt meg om å stoppe. Jeg respekterer kroppen min. Det er et privilegium å kunne gi seg. Dessuten vil jeg få tid til andre prosjekter, sa Bundchen til den brasilianske avisen Folha de Sao Paulo.

Saken fortsetter under bildet.

PAPPAS JENTE: Gisele far, Vladir, støttet datteren og ba henne ha tro på seg selv. Her også med mamma Vania. Bildet er tatt under en boklansering i Sao Paulo i november i fjor. Foto: NTB Scanpix
PAPPAS JENTE: Gisele far, Vladir, støttet datteren og ba henne ha tro på seg selv. Her også med mamma Vania. Bildet er tatt under en boklansering i Sao Paulo i november i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fikk støtte fra pappa

Men til tross for sin enorme suksess avslører 35-åringen nå at selvtilitten var langt fra på topp da hun var ung tenåringsmodell.

- Jeg husker at noen fortalte meg at nesen min var altfor stor og andre at øynene mine var altfor små, og at jeg aldri kom til å pryde noen magasinforside. Det var ikke lett å være 14 år og få slik kritikk. Det fikk meg til å bli usikker, forteller hun til People, ifølge Contactmusic.com.

Giseles far ble redningen. Han ga henne mot til å fortsette å følge drømmen sin.

- Jeg fortalte det til pappa, og han sa: «Neste gang forteller du dem at du har en stor nese og det kommer sammen med en stor personlighet.» På det tidspunktet følte jeg at hvis jeg fortsatte å jobbe hardt og gjøre mitt aller beste, så kom det til å ordne seg.

Saken fortsetter under bildet.

FARLIG HEIT TRIO: Her sammen med modell-kollegaene Karolina Kurkova og Adriana Lima. Foto: NTB Scanpix
FARLIG HEIT TRIO: Her sammen med modell-kollegaene Karolina Kurkova og Adriana Lima. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Og ganske riktig. Kritikerne kan i dag bite av seg tunga.

Gisele har gjennom sin 20 år lange karriere vært på coveret til alle de største motemagasinene - flere ganger. Og ifølge forbes.com har hun tjent mer enn svimlende 386 millioner dollar siden 2001, skriver nettstedet.

I 2009 giftet den langbeinte blondinen seg med NFL-proffen Tom Brady (38), og sammen har de barna Benjamin (6) og Vivian (3).

Paret eier flere svindyre eiendommer rundt om i USA og også i Costa Rica.

Bundchen har ikke gitt seg helt som modell, og stiller fortsatt opp på bilder til forskjellige kampanjer, i tillegg til å jobbe på andre prosjekter.

- Jeg har ikke pensjonert meg. Jeg tømmer bare glasset mitt slik at jeg kan fylle det opp igjen med ting som passer meg bedre i forhold til hvem jeg er i dag, deler hun.

 

LES OGSÅ: Slik holder Gisele på superkroppen