Adam Driver:

«Girls»-stjernens hemmelighet avslørt etter to år

Har jobbet hardt for å holde begivenheten skjult.

<strong>STRENGT HEMMELIG:</strong> Adam Driver er for mange kjent fra både «Girls» og de nyeste «Star Wars»-filmene. Nå hevdes det at han for to år siden ble far i all hemmelighet med kona Joanne Tucker (t.v). Foto: NTB scanpix
STRENGT HEMMELIG: Adam Driver er for mange kjent fra både «Girls» og de nyeste «Star Wars»-filmene. Nå hevdes det at han for to år siden ble far i all hemmelighet med kona Joanne Tucker (t.v). Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er over ett år siden siste episode av suksesserien «Girls» ble sendt verden over. Skuespiller Adam Driver (34) spilte karakteren Adam, som gjennom de 49 episodene han var med i klarte å bli en favoritt blant fansen.

Han har dessuten også spilt i en rekke andre produksjoner de siste årene, og er for andre kanskje mest kjent fra de nyeste «Star Wars»-filmene.

SISTE KAPITTEL: Trailer sjette og siste sesongen av Lena Dunhams «Girls». Video: HBO Vis mer Vis mer

Som bevis på gode skuespillerferdigheter, har Driver en rekke priser å skryte av. Når han ikke er på settet, liker amerikaneren å tilbringe tid med kona si, skuespiller Joanne Tucker.

De to giftet seg i 2013, etter å ha datet og bodd sammen i en årrekke. De er svært private av seg, og snakker sjelden i intervjuer om det som foregår bak lukkede dører. Mange har derfor lurt på hvordan det går med dem, og om de skulle utvide familien etter hvert.

- Hemmelig sønn

Skal vi tro kilder som Page Six har pratet med, har de to skuespillerne allerede hatt en familieforøkelse. For to år siden.

Det er ikke ofte man klarer å holde et svangerskap hemmelig i Hollywood. Selv da Kylie Jenner (21) gikk i hi mens hun gikk gravid med Stormi, dukket det daglig opp rykter og bekreftelser fra ikke-navngitte kilder.

Artikkelen fortsetter under bildene.

<strong>STJERNE:</strong> Adam Driver avbildet med regissøren Spike Lee (t.v.), Laura Harrier og John David Washington på «BlacKkKlansman»-premiere i Cannes i mai. Foto: AP/ NTB scanpix
STJERNE: Adam Driver avbildet med regissøren Spike Lee (t.v.), Laura Harrier og John David Washington på «BlacKkKlansman»-premiere i Cannes i mai. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer
<strong>FORELDRE I HEMMELIGHET:</strong> Skal vi tro venner av paret, har disse to blitt foreldre i all hemmelighet. De skal ha en to år gammel sønn sammen nå. Her er Adam og Joanne fotografert i 2015. Foto: NTB scanpix
FORELDRE I HEMMELIGHET: Skal vi tro venner av paret, har disse to blitt foreldre i all hemmelighet. De skal ha en to år gammel sønn sammen nå. Her er Adam og Joanne fotografert i 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

Likevel har det gått helt under radaren at Driver og Tucker for to år siden angivelig ble foreldre.

Venner av paret forteller at de nå har en to år gammel sønn, hvis navn ikke er offentlig kjent. Adam Driver er en av verdens mest kjente skuespillere, og likevel har det gått bransjen hos forbi at han altså skal ha blitt pappa.

- Så anonym som mulig

Da Joanne gikk gravid skal flere bilder av henne ha blitt publisert på private Instagram-kontoer, som bekreftet at hun faktisk var inne i sitt første svangerskap.

Paret har selv ikke kommentert hvorvidt det stemmer at de skal ha en to år gammel sønn, og det er heller ikke ventet at de kommer til å gjøre det med det første.

Sin egen kjendisstatus vil Driver helst ikke snakke om, eller leve ut.

- I denne bransjen gjør du klokt i å forbli så anonym som mulig. Det er jobben din å være spion og observere andre. Når de begynner å observere deg, blir det vanskelig å gjøre en god jobb, har han uttalt til NTB tidligere.

<strong>GJENNOMBRUDDET:</strong> Serien «Girls» ble på mange måter Adam Drivers gjennombrudd. Her på rød løper med resten av skuespillerne i serien. Fra venstre ser vi produsent Jennifer Konne, produsent Judd Apatow, skuespillerne Zosia Mamet. Lena Dunham, Allison Williams og Adam Driver. Til høyre står regissøren. Foto: NTB scanpix
GJENNOMBRUDDET: Serien «Girls» ble på mange måter Adam Drivers gjennombrudd. Her på rød løper med resten av skuespillerne i serien. Fra venstre ser vi produsent Jennifer Konne, produsent Judd Apatow, skuespillerne Zosia Mamet. Lena Dunham, Allison Williams og Adam Driver. Til høyre står regissøren. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kom med hint

De er notorisk private av seg, og prater aller helst om jobb om de lar seg intervjue. Likevel har enkelte bemerket seg at Driver for en stund siden kom med et hint, som i retrospekt nærmest bekrefter babypåstanden.

I en video W Magazine publiserte i fjor, sa han nemlig ordrett ut at han «har et barn». Han sa det med en spøkefull tone, i forbindelse med at han sa at han elsket hunden sin veldig høyt - høyere enn hva han ville elsket barnet sitt.

<strong>STJERNE:</strong> Adam Driver har vært i en rekke produksjoner de siste årene, og har en rekke prosjekter på planen fremover. Foto: NTB scanpix
STJERNE: Adam Driver har vært i en rekke produksjoner de siste årene, og har en rekke prosjekter på planen fremover. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det ble likevel avfeid som latter og moro den gang, men kanskje det viste seg å være sannhet i vitsen til 34-åringen likevel.

Vekttap

Det er ikke uvanlig at en skuespiller må gå ned i vekt eller på andre måter strekke seg langt i forberedelsene til en filminnspilling. Det vet Adam Driver godt selv. For sin rolle i Martin Scorseses film «Silence» i 2016, ble han bedt om å gå ned i vekt.

TRAILER: Skuespiller Adam Driver har gått gjennom store forandringer for sin rolle i filmen «Silence». Hvordan, kan du se i filmens trailer.Video: Paramount Pictures Vis mer

- Det er en av de vanskeligste tingene jeg har måttet gjøre, på grunn av den fysiske påkjenningen, sa Driver i et intervju med The Telegraph.

Det skal ha vært snakk om et vekttap på hele 23 kilo. 14 kilo før innspilling, og 9 kilo i løpet av innspillingen, som foregikk i Taiwan, i intenst og fuktig tropevær.

Til Interview fortalte han samme år at det handlet om å ha sterk selvkontroll.

- Scorsese ba meg gå ned i vekt, men jeg visste ikke hvor mye det var snakk om. Jeg kan ikke kontrollere det som skjer i scenene, men jeg kan kontrollere når jeg spiser mat. Jeg tror aldri jeg har tatt den visuelle delen av historiefortellingen så langt tidligere, fortalte stjernen.

LES OGSÅ: Ble pappa på nytt i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer