FORELDRE: Shiri Appleby og kokke-kjæresten Jon Shook ble foreldre til en liten jente lørdag i forrige uke. Foto: All Over Press
FORELDRE: Shiri Appleby og kokke-kjæresten Jon Shook ble foreldre til en liten jente lørdag i forrige uke. Foto: All Over PressVis mer

«Girls»-stjernen fikk jente

Shiri Appleby ville ikke vite kjønnet før babyen ble født - nå er hun her!

SEOGHØR.NO: Skuespiller Shiri Freda Appleby (34) ble lørdag forrige helg mamma for første gang.

Hun og forloveden Jon Shook (31) ville vente med å få vite kjønnet før babyen var født - og for den aktuelle «Girls»-stjernen passet det midt i blinken at babyen nettopp ble en liten jente!

- Å ikke vite kjønnet har vært et av høydepunktene med graviditeten. Det har rett og slett gjort det hele enda mer spennende!, forteller Appleby til Us Magazine.

Og, som seg hør og bør, får den nyfødte jenta gode skussmål av sin mor:

- Hun er helt fantastisk! Jeg kunne ikke vært lykkeligere!

I tillegg til å spille i tre episoder av andre sesong av HBO-serien «Girls», spiller Appleby i dramaserien «Chicago Fire» som går på NRK. Hun har også spilt i filmer som »A Time for Dancing» og «Charlie Wilson's War», og hadde hovedrollen i TV-serien «Roswell».

Shook, som er kokk, fridde til Appleby da de to var på romantisk kjærlighetsferie i Italia i fjor sommer, og nå som babyen er født kan de endelig gå i gang med å planlegge bryllupet.

I 2008 var 34-åringen kjæreste med «Scrubs»-skuespiller Zach Braff (35), som i dag er lykkelig forelsket i modell Taylor Bagley.

LES OGSÅ: Norsk «plus size»-modell i møte med Sport Illustrated