Sarah Harding

«Girls Aloud»-sangeren er død

Den britiske sangeren ble 39 år gammel.

DØD: Sangstjernen har gått bort i en alder av 39. Foto: Matt Crossick /Pa Photos/NTB
DØD: Sangstjernen har gått bort i en alder av 39. Foto: Matt Crossick /Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Girls Aloud»-sangeren, Sarah Harding, er død. Det melder Sky News på Twitter. Stjernen ble 39 år gammel.

I august i fjor ble sangeren diagnosert med brystkreft, og nå opplyser stjernens mor, Marie, at datteren er død.

Det gjør hun på popstjernens egen Instagram. Under bildet av Harding skriver moren:

«Det er med dyp hjertesorg at jeg i dag deler nyheten om at min vakre datter Sarah har gått bort. Mange av dere kjenner til Sarahs kamp med kreft og at hun kjempet mot diagnosen fram til hennes siste dag.»

Videre forteller moren at datteren sovnet fredfullt inn søndag morgen, og takker fansen for støtten de har vist det siste året.

«Det betydde mye for Sarah, og det ga henne styrke og trygghet å vite at hun var elsket. Jeg vet at hun ikke ville bli husket for kampen mot denne forferdelige sykdommen - hun var en skinnende stjerne og jeg håper at det er sånn hun kan bli husket i stedet», skriver hun videre.

MARTIN LEPPERØD: Martin Lepperød åpner seg opp om sin kreftsyke søster i Tv2-programmet «En kveld hos Kloppen». Video/Tv2 Vis mer

Brystkreft

Sarah Harding ble for alvor kjent da hun slo igjennom i jentegruppen «Girls Aloud» for 18 år siden. Gruppen besto også av Cheryl Cole (37), Nadine Coyle (35), Nicola Roberts (35) og Kimberley Walsh (39).

I august i fjor delte «Girls Aloud»-stjernen at at hun hadde fått påvist brystkreft. Nyheten avslørte hun selv på sosiale medier, der hun blant annet skrev at kreften hadde spredt seg.

«Tidligere i år ble jeg diagnostisert med brystkreft, og for noen uker siden fikk jeg den nedslående beskjeden om at kreften har spredt seg til andre deler av kroppen min», skrev hun.

- Ikke mange måneder igjen

Noen måneder seinere delte Harding imidlertid en gladnyhet om at hun hadde blitt tilbudt en bokavtale.

I et utdrag fra boka «Hear Me Out» kommer det fram at Harding fikk beskjed om at jula i fjor sannsynligvis kom til å bli hennes siste. Dermed forsøkte hun å nyte hver dag hun hadde igjen, ifølge Sky News.

KREFT: Tidligere «God morgen Norge»-programleder, Eli Strand, åpner opp om kreftdiagnosen sin. Video: Filip Agnihotri. Vis mer

Hun påpekte videre at hun ikke ønsket å få vite nøyaktig hvor lang tid hun hadde igjen.

- Jeg er sikker på at noen kanskje synes det ikke er noen god idé, men jeg vil prøve å kose meg. Jeg er på et stadium nå hvor jeg ikke har mange måneder igjen. Hvem vet, kanskje jeg overrasker alle, men det er slik jeg ser på ting, skrev hun.

LES OGSÅ: Fikk kreftsvar: - Tungt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer