«Girl power» på danseparketten

«Skal vi danse»-jentene er hottest.

TRONER PÅ TOPP: Hanne Sørvaag, Linni Meister og Cathrine Larsåsen har for første gang skjøvet gutta ned fra pallen hos Europas største nettbookmaker. Foto: Stella Pictures
TRONER PÅ TOPP: Hanne Sørvaag, Linni Meister og Cathrine Larsåsen har for første gang skjøvet gutta ned fra pallen hos Europas største nettbookmaker. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  De dansende kjendiskvinnene Hanne Sørvaag, Cathrine Larsåsen og Linni Meister har for første gang skjøvet gutta ned fra pallen hos Europas største nettbookmaker.
 
- Cathrine Larsåsen har nå klatret til andreplass på vår ranking, men fortsatt er det Hanne Sørvaag som er ubestridt favoritt. Hun får flere spill enn de andre hos norske oddstippere, forteller pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet.
 
Vinneroddsen på Hanne Sørvaag er nå senket til 3,75, mens Larsåsen og Meister rangeres likt på fem ganger innsatsbeløpet i gevinst ved seier.

SE OGSÅ PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER
 
- Konkurransen om å ikke ryke ut er enda hardere. Som sist lørdag, da Lasse Ottesen måtte ta farvel med parketten, er det også denne uken åpent om hvem som har sin siste dans. Ben Adams og Vebjørn Sand synes sikre, og vi tror at Lars Erik Blokhus, Eldar Vågan eller Stein Johan Grieg Halvorsen må ta farvel med «Skal vi danse» på lørdag, sier Hanssen. 

Unibets odds, hvem vinner «Skal vi danse»? (Forrige ukes odds i parentes):
 
Hanne Sørvaag 3,75 (4,00)
Cathrine Larsåsen 5,00 (5,50)
Linni Meister 5,00 (5,00)
Ben Adams 5,50 (5,50)
Vebjørn Sand 5,50 (5,50)
Lars Erik Blokkhus 12,50 (15,00)
Eldar Vågan15,00 (15,00)
Stein Johan Grieg Halvorsen 15,00 (15,00)

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Hanne Sørvaag hjelper «Homsepatruljen» 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer