VIL LAGE POPHISTORIE: Det holder ikke å bare være realitystjerne for Heidi Montag. Hun streber nå hardt for å bli både musiker og skuespiller også.
VIL LAGE POPHISTORIE: Det holder ikke å bare være realitystjerne for Heidi Montag. Hun streber nå hardt for å bli både musiker og skuespiller også.Vis mer

Gir ut ny plate

«The Hills»-stjernen gir seg ikke...

Se Heidi opptre nederst i saken!

SEHER.NO:  «The Hills»-stjernen Heidi Montag (23) tok til Twitter for å annonsere at hun nå arbeider med et nytt album - har hun virkelig tenkt å misbruke ørene våre enda en gang? spør Showbizspy.

 - Nå er jeg på vei til studioet, for å spille inn min nye singel! Steve Morales, som er musikkprodusenten min, flytter inn til meg i morgen, slik at vi får spilt inn summeralbumet mitt, skriver Montag.

Heidis første album «Superficial» satte imidlertid en rekord - men langt i fra en god en. Den første uken etter albumet ble sluppet, solgte hun under 1000 kopier, skriver UsMagazine. Og antallet nedlastninger er enda lavere, bare 685 nedlastninger.

- Jeg har brukt alle pengene mine på dette. Jeg brukte nesten 7 millioner på å lage «Superficial». Det er mer enn Britney Spears bruker på sine album. Jeg ville at den skulle ha kvalitet over seg. Sangene mine vil lage pophistorie, sa Montag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Frykter Heidi har vært utro med livvakt
hl=nb_NO&fs=1&">