- Gir ut ny plate før jeg blir 40

Men først skal Ravi prøve seg som programleder på TV3.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ivar «Ravi» Johansen (36) slo igjennom i 2003 med sangen «Utadæsjælåplevelse» og begynte samme år samarbeidet med Anders Løvlie som duoen «Ravi og DJ Løv». De siste årene har han satset mer på TV-karrieren med programlederroller i «Landeplage» og «Idol».

Det er seks år siden Ravi ga ut sin siste plate, men han forsikrer at han fortsatt lager musikk. 

- Jeg har et mål om å jobbe med både musikk og tv, men det er vanskelig. Helst vil jeg gjøre begge deler hver dag. Jeg lager fortsatt en del musikk, sier han til Seoghør.no.

Men før han får spilt inn ny plate skal tønsbergenseren besøke norske bygder i sitt nye TV3-program «Småbruket» der urbane nordmenn som drømmer om et liv på landet kjemper om å vinne et småbruk. 

- Utfordringen blir å passe inn i bygda, for det er befolkningen som bestemmer hvem som vinner.

Selv om Ravi er populær på TV, lover han å komme tilbake med mer musikk.

- Tidligere har jeg sagt at jeg gir ut nytt album før jeg fyller 50, men nå må jeg si før jeg er 40, sier han spøkefullt.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Har holdt bruddet skjult fra offentligheten

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer