FRONTFIGUR: Freddie Mercury var frontfiguren i rockegruppa «Queen», og samarbeidet tett med Michael Jackson på 80-tallet. Har fra 1984. Foto: Stella Pictures
FRONTFIGUR: Freddie Mercury var frontfiguren i rockegruppa «Queen», og samarbeidet tett med Michael Jackson på 80-tallet. Har fra 1984. Foto: Stella Pictures Vis mer

Gir ut duett med musikkkongene år etter deres død

- Nei, vi gjør det ikke på grunn av pengene, sier de gjenlevende «Queen»-medlemmene.

Publisert
SEHER.NO: Frontfigur Freddie Mercury i rockegruppa «Queen» og popkongen Michael Jackson samarbeidet tidlig på 80-tallet om å gi ut felles låtmateriale - det er først nå musikkutgivelsen blir et faktum.

De resterende «Queen»-medlemmene Brian May og Roger Taylor har nylig gitt klarsignal for å gjøre låtmaterialet offentlig, men hevder hardnakket at dette ikke blir gjort for økonomisk vinning.

- Vi jobber ikke med musikk i det ærend for å tjene mest mulig penger eller for andre reklamevinnende grunner. For oss handler det om «å se hvordan det går». Når det er noe vi ser at er verdt å videreformidle er det bra om vi får det utgitt, sier May til The Sun.

Mercury døde i 1991, 45 år gammel, som følge av HIV-smitte han pådro seg på 80-tallet, og siden lungebetennelse under AIDS. Michael Jackson døde 50 år gammel av akutt propofol-forgiftning sommeren 2009.
 
Pengespørsmål eller ei, en duett med de to musikkongene er for fansen en gave å regne.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg har blitt pappa til en tykk gutt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer