Gir ut duett med musikkkongene år etter deres død

- Nei, vi gjør det ikke på grunn av pengene, sier de gjenlevende «Queen»-medlemmene.

FRONTFIGUR: Freddie Mercury var frontfiguren i rockegruppa «Queen», og samarbeidet tett med Michael Jackson på 80-tallet. Har fra 1984. Foto: Stella Pictures
FRONTFIGUR: Freddie Mercury var frontfiguren i rockegruppa «Queen», og samarbeidet tett med Michael Jackson på 80-tallet. Har fra 1984. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Frontfigur Freddie Mercury i rockegruppa «Queen» og popkongen Michael Jackson samarbeidet tidlig på 80-tallet om å gi ut felles låtmateriale - det er først nå musikkutgivelsen blir et faktum.

De resterende «Queen»-medlemmene Brian May og Roger Taylor har nylig gitt klarsignal for å gjøre låtmaterialet offentlig, men hevder hardnakket at dette ikke blir gjort for økonomisk vinning.

- Vi jobber ikke med musikk i det ærend for å tjene mest mulig penger eller for andre reklamevinnende grunner. For oss handler det om «å se hvordan det går». Når det er noe vi ser at er verdt å videreformidle er det bra om vi får det utgitt, sier May til The Sun.

Mercury døde i 1991, 45 år gammel, som følge av HIV-smitte han pådro seg på 80-tallet, og siden lungebetennelse under AIDS. Michael Jackson døde 50 år gammel av akutt propofol-forgiftning sommeren 2009.
 
Pengespørsmål eller ei, en duett med de to musikkongene er for fansen en gave å regne.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg har blitt pappa til en tykk gutt