TOER: Bjørn Johan Muri kom på annenplass under "Idol" i 2007. Glenn Lyse stakk av med seieren i sangkonkurransen.  Foto: SCANPIX
TOER: Bjørn Johan Muri kom på annenplass under "Idol" i 2007. Glenn Lyse stakk av med seieren i sangkonkurransen. Foto: SCANPIXVis mer

Gir ut debutplate

- Jeg er glad jeg ikke vant Idol...

SEHER.NO: Bjørn Johan Muri (19) ble nummer to i TV 2s suksessprogram "Idol" i 2007.

Men nå, to år etter, synes han ikke det er kjipt at han ikke vant sangkonkurransen, skriver VG.

Ifølge 19-åringen, som nylig slapp ny singel, var han nemlig ikke klar for tittelen som Norges nye superstjerne.

- Jeg er glad jeg ikke vant "Idol". Jeg var ikke klar for å vinne. Det var kjempemorsomt, jeg lærte mye og fikk mye mer selvtillit, sier han til avisen.

For tiden jobber Muri intenst med sin jazzpop-inspirerte debutplate "Beauty of who you are", som han regner med å slippe til neste år.

I fjor holdt han over 50 konserter land og strand rundt, og blant annet møtte han sin store helt Jamie Cullum under jazzfestivalen i Molde i år.

Cullum skal ha vært så begeistret for Sunnmøringen at han ønsket at han skulle varme opp for ham under noen konserter.

- Jeg var så heldig å få møte et av mine store idoler Jamie Cullum under jazzfestivalen i Molde. Han hadde faktisk hørt den nye låten min via plateselskapet mitt og sa han nynnet på refrenget hjemme. Han ville gjerne ha meg til å varme opp for ham på noen av sine konserter. Jeg ble helt stum! Kjempekjekt, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Merkelig at de spekulerer på det