Gir ut 12 ukjente sanger etter Amys død

I juli døde Amy Winehouse av alkoholforgifning. I desember kommer en ny plate med soul-stjernen.

<strong>NYTT ALBUM:</strong> I desember kommer et nytt album fra avdøde Amy Winehouse, med tidligere upubliserte låter. Foto: All Over Press
NYTT ALBUM: I desember kommer et nytt album fra avdøde Amy Winehouse, med tidligere upubliserte låter. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I desember, fem måneder etter Amy Winehouse tragiske død, kommer et nytt album «Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures». Albumet består av tolv låter som Winehouse spilte inn på ulike tidspunkt i sin karriere.

Én av låtene skal være spilt inn mens stjernen var påvirket av heroin. En annen sang er en personlig tekst om Amys utro eks-mann Blake Fielder-Civil.

I juli døde Amy Winehouse av alkoholforgiftning i sitt hjem i London kun 27 år gammel. Før dødsfallet hadde hun i flere år slitt med rusavhengighet. For sangerens familie føltes det veldig sterkt å høre Amy etter hennes død.

- Jeg brukte så mye tid på å passe på henne, at jeg aldri innså hvilket geni hun var. Det var ikke før jeg og resten av familien hørte på platen at jeg innså hennes fulle talent. Fra jazz til hip hop, det tok pusten fra meg, sier faren Mitch til The Sun.

For moren Janis ble albumet så personlig at hun måtte høre på platen alene. Mitch forsikrer om at utgivelsen ville gjort datteren stolt.

- Hvis ikke familien hadde synes albumet ikke holdt Amys høye standard, ville vi aldri samtykket til utgivelsen. Vi håper den vil bli en hyllest til hennes musikalske arv, sier Mitch.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer