Nicole Kidman og Tom Cruise:

Gir sjelden uttalelse om ekteskapet

Nicole Kidman åpner seg opp om hvordan det var å spille mot ektemannen i filmen «Eyes Wide Shut».

EKTEFELLER: Nicole Kidman og Tom Cruise giftet seg i 1990, men skilte lag elleve år senere. Ekteskapet er for lengst over, men Nicole uttaler seg nå om den tidligere ektemannen. Foto: Bei/REX/NTB
EKTEFELLER: Nicole Kidman og Tom Cruise giftet seg i 1990, men skilte lag elleve år senere. Ekteskapet er for lengst over, men Nicole uttaler seg nå om den tidligere ektemannen. Foto: Bei/REX/NTB Vis mer
Publisert

På 90-tallet var det få Hollywood-par som var så profilerte som Nicole Kidman (53) og Tom Cruise (58). Den tidligere duoen ga hverandre sine «ja» i 1990, men skilte lag i 2001 - etter elleve, tilsynelatende lykkelige, år som ektefeller.

Nicole har tidligere uttalt at det var Tom som plutselig ville skilles, og at bruddet kom som lyn fra klar himmel. Årsaken til skilsmissen skal ha vært at den kontroversielle scientologikirken, som 58-åringen har vært medlem av siden 1990, ikke likte Nicole.

Ekteskapet mellom Tom og Nicole er for lengst er et tilbakelagt kapittel, men fans og sladderblader har til stadighet dratt temaet opp igjen. Dét til tross for at paret selv sjelden uttaler seg om tiden som ektefeller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer