Irina Shayk:

Gir sitt første intervju etter bruddet

Modell Irina Shayk går langt i å antyde at det er over med Hollywood-stjernen Bradley Cooper.

STJERNEPAR: Modell Irina Shayk og Bradley Cooper gikk hver til sitt etter fire år som kjærester. Bruddet er blitt hyppig omtalt selv om ingen av partene har bekreftet at det faktisk er over. Nå har modellen gitt sitt første intervju etter det angivelige bruddet, og etter uttalelsene henne så dømme kan det se ut til at hun har kommet seg videre. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Modell Irina Shayk og Bradley Cooper gikk hver til sitt etter fire år som kjærester. Bruddet er blitt hyppig omtalt selv om ingen av partene har bekreftet at det faktisk er over. Nå har modellen gitt sitt første intervju etter det angivelige bruddet, og etter uttalelsene henne så dømme kan det se ut til at hun har kommet seg videre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært utallige overskrifter om Hollywood-paret Irina Shayk (33) og Bradley Cooper (44) det siste året. Færre ble det ikke av at paret gikk hver til sitt i begynnelsen av juni.

Samtidig med bruddet, måtte paret også håndtere romanseryktene som florerte i amerikanske medier om Cooper og artisten Lady Gaga (33).

Etter at duoen, som spilte sammen i suksessfilmen «A Star Is Born», opptrådte under årets Oscar-utdeling, var det flere som hevdet at det var noe mer enn vennskap mellom de to. I etterkant av bruddet ble det også hevdet at Gaga var en av grunnene til at Shayk og Cooper valgte å gå hver til sitt.

Verken Cooper eller Shayk har bekreftet bruddet, men nå, i et ferskt intervju med sommerutgaven av Harper's Bazaar, går Irina Shayk langt i å bekrefte at hun er singel - og at hun nyter det.

For øvrig fikk intervjueren fra magasinet klar beskjed fra 33-åringens representant om at Shayk ikke kom til å svare på spørsmål som gjaldt Bradley Cooper.

Tror fortsatt på ekteskap

Til tross for at hun ikke ønsker å snakke direkte om bruddet med «Hangover»-skuespilleren, er det flere amerikanske medier som tolker uttalelsene hennes som en bekreftelse på at forholdet faktisk er over, deriblant E! News.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer