Irina Shayk:

Gir sitt første intervju etter bruddet

Modell Irina Shayk går langt i å antyde at det er over med Hollywood-stjernen Bradley Cooper.

STJERNEPAR: Modell Irina Shayk og Bradley Cooper gikk hver til sitt etter fire år som kjærester. Bruddet er blitt hyppig omtalt selv om ingen av partene har bekreftet at det faktisk er over. Nå har modellen gitt sitt første intervju etter det angivelige bruddet, og etter uttalelsene henne så dømme kan det se ut til at hun har kommet seg videre. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Modell Irina Shayk og Bradley Cooper gikk hver til sitt etter fire år som kjærester. Bruddet er blitt hyppig omtalt selv om ingen av partene har bekreftet at det faktisk er over. Nå har modellen gitt sitt første intervju etter det angivelige bruddet, og etter uttalelsene henne så dømme kan det se ut til at hun har kommet seg videre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært utallige overskrifter om Hollywood-paret Irina Shayk (33) og Bradley Cooper (44) det siste året. Færre ble det ikke av at paret gikk hver til sitt i begynnelsen av juni.

Samtidig med bruddet, måtte paret også håndtere romanseryktene som florerte i amerikanske medier om Cooper og artisten Lady Gaga (33).

Etter at duoen, som spilte sammen i suksessfilmen «A Star Is Born», opptrådte under årets Oscar-utdeling, var det flere som hevdet at det var noe mer enn vennskap mellom de to. I etterkant av bruddet ble det også hevdet at Gaga var en av grunnene til at Shayk og Cooper valgte å gå hver til sitt.

Verken Cooper eller Shayk har bekreftet bruddet, men nå, i et ferskt intervju med sommerutgaven av Harper's Bazaar, går Irina Shayk langt i å bekrefte at hun er singel - og at hun nyter det.

For øvrig fikk intervjueren fra magasinet klar beskjed fra 33-åringens representant om at Shayk ikke kom til å svare på spørsmål som gjaldt Bradley Cooper.

Lady Gaga og Bradley Cooper har hovedrollene i den populære filmen «A Star Is Born» og på den 91. Oscar-utdelingen fremførte de sangen «Shallow» sammen - til stor applaus fra salen. I etterkant florerte spekulasjonene rundt hvorvidt Gaga og Cooper er mer enn bare gode venner. Vis mer

Tror fortsatt på ekteskap

Til tross for at hun ikke ønsker å snakke direkte om bruddet med «Hangover»-skuespilleren, er det flere amerikanske medier som tolker uttalelsene hennes som en bekreftelse på at forholdet faktisk er over, deriblant E! News.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

I intervjuet forteller 33-åringen at hun forstår interessen for hennes og Hollywood-stjernens svært private forhold.

- Det er bare sånn mennesker er, hvis du ikke kan få det, vil du ha det. Det er en gardin der, du har lyst til åpne den. Jeg tror det er ren nysgjerrighet, forteller 33-åringen til magasinet, ifølge E! News.

PRIVAT FORHOLD: Bradley Cooper og Irina Shayk holdt kortene tett til brystet når det gjaldt å uttale seg om forholdet sitt. Her er paret avbildet i 2016 på Wimbledon stadion i London. Foto: NTB Scanpix
PRIVAT FORHOLD: Bradley Cooper og Irina Shayk holdt kortene tett til brystet når det gjaldt å uttale seg om forholdet sitt. Her er paret avbildet i 2016 på Wimbledon stadion i London. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for det hyppig omtalte bruddet mellom stjerneparet, kan det se ut til at den 33 år gamle modellen ikke har gitt opp håpet om å finne kjærligheten igjen.

- Tror jeg på ekteskap? Ja, selvfølgelig. Jeg er ikke en person som er imot det, sier Shayk i intervjuet.

Vil ikke ha blomster

Selv om Shayk nekter å svare på om det faktisk er over mellom hun og Cooper, er hun klar i sin sak på hvordan man skal kapre henne, og det er ikke ved å sende blomster.

- Bare send meg en tomatplante. Ingen sender brev til hverandre lengre. Jeg tror at hvis man vil gå ut for å spise middag med noen, så trenger du ikke sende dem en melding eller holde dem oppdatert med en melding på Instagram. Bare ta opp telefonen, ring og si: «La oss spise middag sammen».

FIKK EN DATTER: Gjennom stjerneparet Bradley Cooper og Irina Shayks fire år lange forhold fikk de datteren Lea De Seine. Nå ryktes det at de gjør sitt beste for å samarbeide om foreldrerollen for datteren. Foto: NTB Scanpix
FIKK EN DATTER: Gjennom stjerneparet Bradley Cooper og Irina Shayks fire år lange forhold fikk de datteren Lea De Seine. Nå ryktes det at de gjør sitt beste for å samarbeide om foreldrerollen for datteren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Singel eller ei, Shayk har ikke noe problem med å være en selvstendig kvinne. 33-åringen påpeker nemlig at kvinner på egen hånd kan klare alt fra å oppdra barn til å lage mat og vaske, i tillegg til alt annet hardt arbeid.

- Vi hadde aldri menn rundt oss. Du må lære deg hvordan du skal spikre en spiker i veggen og hvordan du skal henge opp gardiner. Jeg vet alt om hvordan jeg skal plante poteter og agurker, for i Russland er det slik vi overlever vinteren, fortsatte hun.

RYKTEFLOM: Etter at Bradley Cooper angivelig skal ha blitt singel, spekuleres det om han og Lady Gaga vil finne hverandre. Vis mer

Stikk mot eksen

Som tidligere nevnt er det blitt skrevet utallige saker om bruddet mellom de to stjernene. Ryktene skal blant annet ha det til at Shayk har flyttet ut av parets millionvilla i Pacific Palisades, og nylig ble supermodellen også avbildet uten forlovelsesringen sin.

I slutten av juni skapte Shayk nok en gang overskrifter da hun ble fotografert av paparazzier på vei ut av et kontor i New York. Med seg hadde 33-åringen en bok som flere tolket som et subtilt stikk mot ekskjæresten.

IDIOTEN: Flere tolket boken som modell Irina Shayk hadde i hånden, som et stikk mot ekskjæresten, Bradley Cooper. Foto: NTB Scanpix
IDIOTEN: Flere tolket boken som modell Irina Shayk hadde i hånden, som et stikk mot ekskjæresten, Bradley Cooper. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var nemlig ikke hvilken som helst bok som den vakre supermodellen bar med seg. I hånden hadde hun en kopi av boken «The Idiot», skrevet av den russiske forfatteren Fyodor Dostoyevski for over 150 år siden.

Tittelen på boken vakte stor oppsikt og selv om det kunne være av ren tilfeldighet, mente blant annet den britiske avisen Mirror at Shayk bevisst viste boken frem for paparazziene.

LES OGSÅ: Derfor nekter hun å snakke om forholdet til Bradley Cooper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer